2018. január 14.

TESZT | Avon mark. Liquid Lip Lacquer Matte ajakrúszok

 

Sokaknak az új év az újrakezdésről szól. Legyen az egy régi hobbi, edzés, egészséges életmód stb. Viszont nem csak újrakezdeni, de elengedni is tudni kell azt, ami nem megy vagy amiben már nem leljük örömünket. A blog életének az utolsó bejegyzését olvashatod éppen, mellyel még adós vagyok nektek. A mark. Liquid Lip Lacquer Matte ajakrúszok nem olyan régóta érhetőek el az Avon kínálatában, melyeket persze én is szerettem volna kipróbálni. Három árnyalatot választottam tesztelésre: Fabulosity, Passion It és Whipped Latte.
 

A folyékony rúzsoknak a fenti képen látható lapított applikátora van. Nagyjából fel lehet vele vinni a terméket, de szerintem érdemes szájceruzát használni a kontúrok megadásához és az alaphoz is, mert nagyon krémes a termék, így hajlamos el-el mászni. Nem az a megszokott állagú, mint amit  a legtöbb folyékony ajakrúzs esetén megszokhattunk. Cserébe viszont nem szárítja az ajkakat. Rétegezni nem igen lehet az állaga miatt és az evést, ivást sem bírják olyan jól az általam próbált árnyalatok. Ráadásul az, hogy elmászhat a viselése során aggodalomra ad okot. Többször is meg kell néznem, hogy a helyén van e még és nem e kentem vele össze magam valahol. A kedvencem a Fabulosity, lilás színű rúzs lett, melynek nagyon szép, élénk lila színe van. a lenti képen a színmintákon láthatjátok, hogy melyik milyen.


A színek szépek, a formula érdekes, de a Lovely K-Lips kiteket nem überelik. 
 
Köszönöm, hogy olvastátok az írásaimat ez alatt a 4 év alatt! Nem szeretnék külön lezáró bejegyzést írni, mert túl hosszú és keserű lenne. Mindössze, annyit szeretnék kiemelni, amit a blognak köszönhetek. A blog által megismert barátnőim, akikkel napi szinten beszélgetünk és rendszeresen találkozunk is. Hálás vagyok, hogy megismerhettem őket. :)

Puszi, Asu

4 megjegyzés:

 1. Nagyon sajnálom, hogy abbahagyod. :(
  Lassan senki sem marad a régiek közül.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is ez jutott eszembe :( és én is nagyon sajnálom :'(

   Törlés
 2. Sajnálom, hogy nem csinálod tovább és nagyon sokat jelent az a barátság, amit bloggerekkel kötünk! :)

  VálaszTörlés