2017. november 14.

TESZT | Bioderma Sébium Pore Refiner pórusösszehúzó és mattító krémNéhány évvel ezelőtt találkoztam ezzel a Bioderma Sébium Pore Refiner pórusösszehúzó krémmel egy Bioderma mintacsomagban. Már akkor is nagyon meg voltam vele elégedve, így szerettem volna belőle megvásárolni a teljes kiszerelést. Mióta odafigyelek arra, hogy szép összetevőjű, hatásos termékeket használjak az arcomra a zsírosodás már nem igen okoz problémát, viszont primernek kiváló ez a termék, így ezért is vásároltam meg, na meg ha még is rosszabbodna a helyzet akkor nem árt egy jó mattító és pórusösszehúzó termék.


Készítettem is előtte-utána képeket, hogy jobban tudjam szemléltetni miről is írok. Természetesen ezen a krémen kívül semmi mást nem kentem az arcomra, hogy jól lehessen látni a krém hatását. Azt gondolom, hogy mind a pórusösszehúzó és mattító hatása jól látható. Természetesen nem lesznek láthatatlanok, de szépen "eltünteti" és egységesíti a bőrt, emiatt az alapozó is szebben mutat rajta. Irritációt nem okozott. A termékben van szilikon, így emiatt selymes érzést hagy a bőrön. Érezni nem lehet, hogy ott van, de kézzel tapintható a selymes érzés. Rajtam kb. egész nap tart a hatása és lemosással lehet "eltüntetni".


Összességében szerintem ez egy nagyon jó termék azoknak, akik nem kerülik a szilikont. Ár-érték arányban is megéri beszerezni, mert egy termékben gyakorlatilag három terméket kapunk, ami mattít, összehúzza a pórusokat és alapot is ad.

Ti próbáltátok már ezt a terméket? Mi a kedvenc primeretek?
Puszi, Asu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése