2017. november 15.

Szülinapi kívánságlistaMi, nők a születésnapunk közeledtével hajlamosak vagyunk több mindent megengedni magunknak vásárlás terén, mert hát szülihónapunk van.. :D Mivel nem szeretnék idén túlságosan felesleges dolgokat venni, így készítettem egy listát, hogy mit vennék meg szívesen.

1. Rimmel Dare to Pink doboz: A Provocalips miatt szerettem volna megvenni, de végül húgomtól fogom ezt kapni. Általában megkérdezzük egymást arról, hogy mit szeretnénk, így biztos nem lövünk mellé az ajándékozásban. :)

2. Paco Rabanne Olympea: Már azóta szeretném megvenni mióta az egyik Pixiboxban volt belőle egy minta. Eddig az ára tartott vissza és az, hogy így is több parfümöm van, mint kellene.

3. L'Oreal Baby Roll szempillaspirál: Sok jó visszajelzést olvastam róla. Glamour-napok alatt szerettem volna megvenni, de akkor egy se jutott belőle. Joy-napozni nem voltam, így várok valami akciót, hogy megvehessem.

4. Krémmánia Beauty Box: Amikor megláttam, hogy ismét lesz, akkor úgy döntöttem ezt mindenképp megrendelem. Kedden volt rendelés és szerencsére jutott belőle. Már alig várom, hogy megérkezzen és megnézhessem, hogy mik vannak benne. :)

5. Nike Revolution 3 cipő: Annyira megszerettem a Nike sportcipőket, hogy az év nagy részében csak ezeket hordom. Igaz csak kettő darabbal rendelkezem, egy kékkel és egy feketével, de szeretnék majd egy fehéret is.

Puszi, Asu

1 megjegyzés:

  1. Jujj a Provocalipsről én a helyedben lemondanék, legalábbis a Dare to Pinkről biztosan, mert borzasztó :( Foltos, reped az ajkakon, csomós, egyszerűen ocsmány mindenhogy. És erről az árnyalatról én mástól is csak rosszat hallottam. Kár érte, pedig én is szerettem volna szeretni.

    VálaszTörlés