2017. november 5.

Az utóbbi idők kedvencei

Sziasztok!


Egy ideig gondolkoztam azon, hogy milyen címet is adhatnék ennek a bejegyzésnek, mert van olyan termék, amit már nyár óta használok és van amit csak ősszel kezdtem el használni, tehát egyetlen hónaphoz vagy évszakhoz sem tudnám kötni, így az utóbbi idők 5 kedvenc termékemről olvashattok.


Batiste Marrakech szárazsampon (link): Már elég sok fajta Batiste sampont próbáltam, de eddig mind ugyanannyira bevált. Egyszerűen hajmentő tud lenni reggelente és illata sem olyan erős. 1-2 napig utána még vígan elvagyok hajmosás nélkül. Ha ez elfogy, akkor ismét valami olyat fogok választani, amit eddig még nem próbáltam.


Narüko AM+PM 10 peptides fényvédő: minden tud és be is tart, amit elvárok egy ilyen terméktől (alkohol-, illatanyagmentes, nem zsíros, nem irritál, elérhető árú). Kicsit folyékony állagú krém, melyet könnyű eloszlatni. Fehéres nyomot és zsíros érzetet nem hagy maga után, tehát abszolút nem érezhető.

Geek&Gorgeous Smooth Out 12% AHA + Cactus Liquid: Még nyáron vettem és azóta várta, hogy használatba vegyem. Fényérzékenyítő hatása miatt nyáron még fényvédő mellett sem használom. Az AHA savak mellett a kaktusz + élesztő kombináció csökkenti az irritációt. Többféle hidratáló összetevő is került bele, melyek az fokozzák az AHA-k hidratáló hatását tehát nem fog annyira húzódni a bőrünk használat után. Simábbá és puhábbá teszi a bőrt és segíti a pigmentfoltok halványodását. Picit csíp felvitel után, de pár percen belül ez elmúlik.


The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA: Könnyű hidratáló krém, melyben semmilyen felesleges összetevő nem kapott helyett. Nagyon gyorsan beszívódik és jól hidratál. Nem hagy zsíros érzetet a bőrön és nem is fénylik tőle a bőr. A legjobb hidratáló krém, amit eddig használtam, így remélem még jó sokáig kapható lesz.

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA: Könnyed géles állagú krém, mely szintén nem hagy zsíros érzetet és gyorsan beszívódik. Már napi egy használat mellett is látható a folthalványító hatása. Azért is szeretem annyira használni, mert akár önmagában is megállja a helyét arcápolásban. Utazáskor általában csak ezt viszem magammal és tökéletesen elég.

Melyik a kedvenc terméketek az elmúlt hónapokból?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése