2017. október 29.

TESZT | Avon őszi körömlakkok

Sziasztok!


Szerintem az Avon mark. gél hatású lakkjait már senkinek nem kell bemutatnom, mert elég népszerűek. Időről időre új árnyalatokkal bővítik a palettát, így jelenleg 38 féle árnyalat közül választhatunk. Októberben 6 új szín jelent meg: Olive-It, Head In Clouds, Berry Nutty, Moddy, Berry Me, Spiked Punch. Én a fent látható három lakkot teszteltem. Nagyon örülök, hogy a klasszikus őszi színek helyett ezeket az árnyalatokat is behozták.

A minőségük az új árnyalatoknak is szuper. Könnyen kezelhetőek, a lakk szépen elterül a körmökön csíkozás mentesen. Rövidebb körmökön egy rétegben is használhatóak, de nekem kell a két réteg a körömvégek miatt. A teszt során se alaplakkot, se fedőlakkot nem használtam, így 7 napig bírja a körömlakk a körmeimen mosogatás mellett is. A körömvégek azért megkoptak, de a világosabb színeknél nem olyan feltűnő. Egy jó fedőlakkal ez az idő még tovább kitolható.

Avon mark. gél hatású körömlakk - Olive-It
Avon mark. gél hatású körömlakk- Moody
Avon mark. gél hatású körömlakk- Head In Clouds
Összességében továbbra is meg vagyok elégedve a mark. körömlakkokkal, mert szép árnyalatokban kapható és tartósak is, viszont a gél lakokkal ellentétben lemosni is könnyű.

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése