2017. szeptember 21.

TESZT | NARÜKO am+pm 10 peptides bőrvédő naptej SPF50***

Sziasztok!


Egész évben használok fényvédőt, így bizony jobban megválogatom, hogy melyiket vásároljam meg. Nyáron mindig SPF50+-osat használok és ez valamikor augusztus közepe fele fogyott el. Utánpótlást akkor már rendeltem, de nem elég korán, így fényvédő nélkül maradtam volna. Olyat meg nem akartam venni, amit nem szívesen használnék. Viki blogján láttam tesztet a Narüko tajvani márka am+pm 10 peptides bőrvédő SPF50***-es fényvédőjéről, melyet azonnal meg is rendeltem a Szépségcentertől.


Főbb tulajdonságai:
- Magas faktorszámú fizikai és kémiai fényvédő
- Víz- és verejték álló
- Alkohol, és illatanyagmentes
- Színezőanyag- és parabénmentes
- Könnyű textúra
- Hidratáló hatás
- Anti-aging hatás, 10 különféle peptid segítségével. (Bővebben pl itt olvashattok a peptidekről.)


A krémet ebből a csőrös végű újrahasznosított csomagolásból tudjuk kinyerni, melyet előtte fel kell rázni. Kicsit folyékony állagú, melyet könnyű eloszlatni. Fehéres nyomot és zsíros érzetet nem hagy egyáltalán maga után, tehát abszolút nem érezhető. Amint a lenti képen láthatjátok elkenés után még csak nem is fénylik. Nem irritál és nem is szárítja a bőrömet. Azt gondolom a víz, és izzadásállóságát is bizonyította, mert még a nagyon meleg napokon sem éreztem, hogy rajtam van és "ledörzsölni" sem tudtam.


Összességében nálam első számú kedvenccé lépett elő ez a fényvédő, mert minden tud és be is tart, amit elvárok egy ilyen terméktől (alkohol-, illatanyagmentes, nem zsíros, nem irritál, elérhető árú). Sokáig keresgéltem még tavasszal egy olcsóbb - mint a Paula's Choice- , de vízálló fényvédőt, amit már inkább nyár vége felé találtam meg, de legalább már tudom, hogy létezik. :) Azt hiszem a többi termék között is érdemes szétnéznem, mert elég ígéretesnek tűnik ez a márka e termék alapján.

Puszi, Asu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése