2017. augusztus 15.

TESZT | Avon júliusi parfüm újdonságok

Sziasztok!

A júliusi Avon újdonságok közül a parfümök tetszettek meg a legjobban, így ezeket választottam kipróbálásra. 5 új parfüm jelent meg, melyből a fenti háromról olvashattok. "Látatlanban" mindig nehéz parfümöt választani, de a leírás alapján általában szoktam tudni, hogy nagyjából mire számíthatok és most sem csalódtam.


Avon Summer White Paradise kölni: A leírása alapján ez az illat a tengerparti életérzést idézi elő, amelyben a barackvirág, a rózsa, a frangipáni, az orchidea, a grépfrút az ámbra és a rózsafa illata is alkotja. Első szaglásra erőteljesnek tűnik, de ez gyorsan tompul és kellemes illattá alakul át, mely nyáron is elviselhető. Én leginkább a barackvirág édes és a grapefruit fanyarkás illatát érzem ki a leginkább. Tartóssága rajtam kb. 3-4 óra.
Ajánlott fogyasztói ár: 2 799 Ft

Avon Femme Exclusive parfüm: A felső parfümhöz képest ennek sokkal erőteljesebb és figyelemfelkeltőbb az illata, emiatt is kapta az Exclusive jelzőt. A parfümben a Creme de Cassis nevű, selymes feketeribizli likőrrel, körtével, fekete vaníliaesszenciával és szantálfával képezi ezt az illatkompozíciót, mely emiatt egy édes, gyümölcsös illatot képez. Tartóssága rajtam kb. 5-6 óra.
Ajánlott fogyasztói ár: 4 099 Ft

Avon Homme Exclusive kölni: Grépfrúthéj, menta, kardamom, szerecsendió aroma alkotja ezt a fűszeres illatot. Emellett nekem még egy picit púderes az illata, de édes vagy gyümölcsös illat emellett nem érezhető. Nekem nagyon hasonlít az illata az egyik Adidas parfüméra, amit párom korábban használt, de sajnos arra már nem emlékszem, hogy melyik volt. Tartóssága páromon kb. 6-7 óra.
Ajánlott fogyasztói ár: 3 799 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése