2017. június 25.

Teszt | Avon májusi újdonságok

Sziasztok!

Ismét sokféle Avon újdonsággal ismerkedhettünk meg a májusi katalógusban melyből az alábbi három terméket tesztelhettem. Kb. eltelt egy hónap azóta hogy használom a termékeket, így össze is szedtem a véleményemet róluk.


Avon Tejszínes eper habfürdő: Összességében jók az Avon habfürdői, mert nagy habokat képeznek és mindig van valami finom/különleges illat, amivel előrukkolnak. A tejszínes epernek tényleg édes, tejszínes eper illata van. Hidegebb időben jobban szeretem használni, mert akkor jobban szeretem az édes illatokat használni.


mark. Természetes Ragyogást kölcsönző alapozó SPF15: 5 árnyalatban kapható ez az alapozó, mely természetes, egészséges bőrt hivatott eredményezni. Ennek kedvez a mark. új alapozója, mely finom ragyogást biztosít arcbőrünknek. Az Avon sminkszivacsával szoktam felvinni a bőrömre, viszont szerintem picit sűrű ez az alapozó és emiatt elég nehéz eldolgozni. Ha túl sokat viszek fel belőle, akkor narancssárgás foltos marad. Kevesebbel pedig tényleg olyan mintha fel se vittem volna. A fedése gyenge, de valamelyest egységesíti a bőrt. A nap végére megkopik, de egyenletesen, így nem feltűnő.


mark. Természetes Ragyogást kölcsönző alapozó SPF15 előtte | utána
FootWorks Hámlasztó lábradír kókuszkivonattal: A lábápoló szett áll egy radírból, lábápoló krémből és egy lábspray-ből, melyek moszat- és kókuszkivonattal ápolják a lábainkat. Én csak a lábradírt teszteltem, melyben eléggé nagyok és durvák a radírozó szemcsék. Kézzel használtam többször is, de olyan érdesek a szemcsék, hogy bántják a kezem, így kesztyűben vagy valamilyen eszközzel érdemes használni. A kemény bőrkeményedéssel nem tud mit kezdeni, de erre számítottam is. A lábfej, talp többi részén ahol nem olyan kemény a bőr viszont érezhető a hatása.

Ti használjátok a fenti termékek közül valamelyiket?
Puszi, Asu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése