2017. június 6.

Kiürültek 9. | Újravenném?

Sziasztok!


Ismét összegyűlt egy adag elfogyott termék, melyekről a tapasztalataimat olvashatjátok a továbbiakban.  Azt hiszem a tusfürdők és habfürdők fogynak nálam a leggyorsabban.


Avon Planet Revitalising Harmony hab tusfürdő: Az illata igencsak férfiasra sikeredett és a hab se volt olyan kellemes, mint a többi hasonló terméknél. Kéz mosóként sikerült elhasználnom.
Újravenném? Nem.

Balea Family Duschgel: Semleges illata és az ára miatt választottam. Elég híg volt, de végül is a célnak megfelelt. 
Újravenném? Nem hiszem.

Avon Senses Sensual Dream tusfürdő: Étcsokoládés és kókuszos illattal rendelkezik elvileg, de én csak a csokit éreztem. Elég hamar meguntam az illatát.
Újravenném? Nem.

Dermacol Aroma Ritual dinnyés tusfürdő (link): Elvileg görögdinnye illatú, de nem az, viszont kellemes sárgadinnye illata volt, amire egyébként számítottam, mert igazi görögdinnyés tusfürdővel még nem találkoztam. A csomagolása nem a legjobb, de maga a tusfürdő az jó.
Újravenném? Más illatban igen.

Schwarzkopf essence Ultime Caviar+ Hair renew balzsam: A sok jó vélemény miatt vásároltam meg és nem csalódtam. Kellemes illata van és puha is lett tőle a hajam.
Újravenném? Igen.

Lady Speed Stick Aloe izzadásgátló: Azért vettem meg, mert ebben átlátszó és nem fehér az izzadásgátló, így nem fogja meg a ruhákat. Nem túl melegben nekem elég volt a hatása.
Újravenném? Igen.

Max Factor Masterpiece Transformer szempillaspirál: Szép fekete színe volt, kicsit tapasztott, de egyébként nem volt olyan rossz spirál. Miután sűrűsödött a festék szebb volt vele a végeredmény.
Újravenném? Nem hiszem, túl ok az új szempillaspirál, amit ki kell próbálnom :D.

Bioderma Photoderm SPOT 50+ fényvédő: Szerintem a Bioderma fényvédők a legjobbak az itthon kaphatóak közül, ami nem koreai vagy japán. Ebben nincs se illatanyag, se alkohol. Inkább hűvösebb időben használtam, mert elég testes krém és fénylik is, de egy púderrel ezen lehet segíteni.
Újravenném? Valószínűleg igen.

Benton Fermentation Essence (link): Azért vásároltam meg, mert elvileg hasonlít összetevőkben a Missha Borabit szérumra, de nem igazán lettem lenyűgözve. Nem igen vettem észre változást míg használtam, pedig 100ml-es. Igazából rossz sem volt, de kiemelkedően jó sem. Árban jobban megérni, mint a Missha, de a hatása sajnos alulmarad, így azt nem fogom erre lecserélni.
Újravenném? Jelenleg nem.

Benton Snail Bee High Content Essence minták (link): Szintén szépek az összetevői, ahogy azt a Benton márkától megszokhattuk. A Fermentation Essence-szel összehasonlítva ez egyelőre jobban tetszik nekem, hatékonyabbnak érzem. Még van két ilyen pici mintám, amik nem fogytak el. Utána majd meglátom, hogy ezt veszem-e meg vagy a Borabitet.
Újravenném? Valószínűleg megveszem a teljes kiszerelést.

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése