2017. május 6.

TESZT | L'Oreal Infallible Pro Last rúzs és szájfény

Sziasztok!


L'Oreal Infallible ajakrúzsról Kaminál olvastam és miatta rendeltem meg Notinoról ( Köszi Kami :D). 8 árnyalatban (egyébként 24 árnyalat létezik) is kapható és ezek közül legjobban a Permanent Blush tetszett meg a képeken. 2in1 jelzőt amiatt kapta, hogy az 1-es lépésként a folyékony ajakrúzst kell felvinni, majd kettes lépésként a szájfényt, ami szerintem inkább egy fixáló. Leginkább a Max Factor Lipfinity Lip ajakrúzshoz hasonlít, mert az is két lépéses. Ígérete szerint 24 órát kibír, de ezt azért elég nehéz elhinni. :D

Permanent Blush
 A rúzs felkenése után érdemes várni egy picit a kettes lépés előtt a szebb végeredmény miatt. A szájfény része nem egy tipikus szájfény, mert nem igazán ad vizes hatást. Egy icipici ragacsos érzete van, viszont nem zavaró még a hajszálak sem ragadnak bele és csókálló is. :) Kellemes viselni az ajkakon, mert nem szárít és biztosak lehetünk abban is, hogy nem fog elmozdulni a nap során. 8 órát simán kibír evés-ivás mellett, viszont érdemes újrakenni a nap során, mert nem marad szép a sokadik óra után. Többnyire belülről kezd el kopni, de ilyen apró darabokban. Lemosni arclemosóval és micellás vízzel nem lehet, csak ledörzsölni, tehát vízálló sminklemosóval érdemes eltávolítani.

Összességében, ha a 24 órát nem is bírja, attól még tartós, mert 8 órát is fent marad. Nem zavaró viselni, evés-ivást nagyon jól tűri, de érdemes egy 6-8 óra után ránézni és korrigálni, ha szükséges. Valószínűleg más árnyalatban is meg fogom venni.

Ha nálatok kapható, akkor érdemes a Joy-napok (május 12-14) alatt beszerezni 50% kedvezménnyel.

Puszi, Asu

2 megjegyzés: