2017. május 14.

TESZT | BHcosmetics That's Heart paletta

Sziasztok!

Annak ellenére, hogy a hétköznapokban nem használok szemhéjpúdereket még szeretem a szép palettákat. Már nem is emlékszem rá, hogy mikor láttam először ezt a palettát, amit a BHcosmetics adott ki That's Heart youtuber közreműködésével. Innen ered a paletta neve is, mely Heart-ra utal. Nem is olyan rég láttam, hogy kapható Notinon, így meg is rendeltem, mert kíváncsi voltam, hogy milyen. (Bubzbeauty palettája is kapható, szerintem azt is megveszem majd, ha lesz készleten. :D)


A palettában a pan-ek egy erős papír csomagolásban kaptak helyet egy cuki szív alakú tükörrel. 8db szemhéjfesték és 1-1db bronzosító, highlighter és pirosító van benne. A teteje mágnessel záródik, így magától csak úgy nem nyílik ki.

Színminták szemhéjalapon
2db csillámos és 6db szaténfényű szemhéjfesték van benne. A bronzosító színe szép, világos matt hatású. A highlighter sajnos rajtam semmit nem ér. A pirosító viszont jól teljesít. Egyrészt azért tetszett meg, mert minden megtalálható benne, másrészt pedig a natúr színek mellek színesek is vannak.

Készítettem egy sminket is a színes szemhéjpúderekből, melyeket csík formában vittem fel a szemhéjamra. 


Jelenleg kiárusítás alatt van, így 3590Ft-ért lehet megrendelni, ami szerintem jó ár ezért a palettáért. Könnyen satírozhatóak a színek, amik alig porolnak és egész nap a helyükön maradnak. Nyilván a tartósságukat egy szemhéjalappal lehet befolyásolni. Alkalmakra és hétköznapokra is jó választás lehet.

Ti szoktatok youtuberek hatására vásárolni? :)
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése