2017. április 25.

TESZT | Avon áprilisi újdonságok

Sziasztok!

Ahogyan azt már megszokhattuk az Avon ebben a hónapban is piacra dobott néhány újdonságot. Ezek közül választottam egy habfürdőt és két szempillaspirált, melyekről a mai bejegyzésben szó lesz.
Már többször is említettem, hogy mióta van kádunk azóta nagy mennyiségben fognyak nálam a habfürdők, így szinte minden hónapban kipróbálok valami újat. Az Avon Orchidea és gardénia habfürdőnek nagyon kellemes virágos illata van, mely inkább ilyen friss, mint émelyítő. Jól habzik, amit ugye egy habfürdőtől el is várunk. Fürdés után az illatát egy ideig még érezni szoktam a bőrömön.
Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft

Talán még tini koromban volt utoljára színes szempillaspirálom. Egy pár éve újra hódítanak a színes spirálok, viszont szándékosan kimaradtam, vagyis nem vásároltam ilyen terméket az utóbbi években. Most viszont megtetszettek az Avon Color Trend Hello! Ultimate Lashes szempillaspiráljai, melyek 4 árnyalatban kaphatóak: Blackest Black (fekete), Glace Apple (zöld), Cotton Candy Crunch (kék), Plum Perfecto (lila). Az előbbi kettőt próbáltam ki, bár a fekete az nem igazán mondható színesnek. :D A zöldet pedig úgy gondoltam, hogy jól fog menni a barna szememhez és hajamhoz. :)

A spirálok keféje ránézésre nagyon hasonlít az Avon SuperShock spiráljára és a hatása is ugyanolyan. A zöld és a fekete spirál festékjének a minőségében nem találtam különbséget, tehát nem hígabb vagy sűrűbb a másik hoz képest. A zöldnek visszafogott színe van, mely nagyon tetszik, így akár hétköznapra is használhatjuk anélkül, hogy túl feltűnőek lennénk. A festék nem potyog le nap közben viszont micellás vízzel is könnyen lemosható a festék. A képeken egy rétegben láthatjátok a spirálokat.
Spirál nélkül | Glace Apple | Blackest Black
Nekem nagyon tetszik a végeredmény és ár-érték arányban is igazán jó választások ezek a spirálok, mert az ajánlott fogyasztói ár alapján 745 Ft-ba kerül.

Ti próbáltátok már a fenti termékeket?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése