2017. április 2.

Márciusi kedvencek (2017)

Sziasztok!

Elég régen írtam már havi kedvenceket összefoglaló bejegyzést, de most ismét összegyűlt néhány olyan termék, amelyek megkönnyítik/megszépítik a napjaimat.

Dove Derma Spa Uplifted+ testápoló: A Rossmannban kiárusítják, így 619Ft-ért csaptam le rá. Már nagyon régóta ki szerettem volna próbálni. Nekem bejön, hogy ilyen görgő fejes, ad egy kis plusz élményt a testápoló használatához. Emellett nagyon kellemes az illata, gyorsan beszívódik és ragacsos érzetet sem hagy. Időnként kicsit nehéz kinyerni belőle a krémet, de amúgy szeretem használni.

Batiste Floral Essence Dry Shampoo: Most éppen ezt a virágos illatút használom, de eddig mindegyiket szerettem, amit használtam. Viszonylag sűrűn előfordul, hogy elfelejtek hajat mosni és fürdés után jut eszembe. Nagyon sokszor megmenti a reggeleimet.

Palmolive So Relaxed tusfürdő: Ebből már elhasználtam a nagy változatot és imádom. Elsőre flakonból annyira nem győzött meg az illata, de a kádban már nagyon kellemes unisex illata van. Tényleg nyugtató hatása van, de lehet csak azért, mert beleképzelem. Mindenesetre működik és ez a lényeg. :) Jelenleg úgy érzem, hogy életem végig képes lennék csak ezt használni, ha nem lenne másik 1000 tusfürdő.

Cosrx AHA/BHA Clarifying Toner: A legszuperebb tonikom. Amikor ezt használom, akkor az utána következő termékek láthatóan hatékonyabbak, de ez nem véletlen, mert direkt így rakták össze. Alkohol-, és illatanyagmentes. Egy ideig mást használtam, de újrarendeltem, mert hiányzott a rutinomból.

Lovely Brow Gel Creator szemöldökformázó: Nagyon olcsó és nagyon jó termék. Megfogja a szőrszálak alatti bőrt is, és fent is marad a nap végéig. Mivel nem vízálló, így előfordulhat, hogy izzadás hatására kenhetővé válik, de eddig csak a kezemen látszott ez meg az arcomra nem kentem még egyszer se a "szemöldökömet."

Avon mini sminkszivacs: Csak ezt használom jelenleg a korrektor felvitelére. Eddig ilyen puha szivaccsal még nem találkoztam, de pont emiatt szeretem annyira. Könnyen és szépen el lehet vele oszlatni a szem alatt, az orr környékén és az egyéb területeken a korrektort.

Maybelline Fit Me korrektor 15-ös árnyalat: A fenti Avon sminkszivaccsal szuperül eldolgozható a szem alatt. Nem ül bele a ráncokba és a nap folyamán sem gyűlik össze.

Lovely K-lips kit: Mind a két nálunk kapható árnyalatban meg van. Olcsóak, tartósak, szépen fednek. Nem csoda, hogy mindenki oda van értük.

A Ti kedvenceitek mik voltak? :)
Puszi, Asu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése