2017. április 9.

HAUL | Glamour-napok 2017 tavasz

Sziasztok!

Korábban mutattam itt, hogy mi az az 5 termék, amit szerettem volna beszerezni. Ebből az ötből hármat sikerült is, a másik kettő nem volt, így az Essence Nail Art Express Dry Drops és a Garnier Fructis Miraculous Oilt nem tudtam megvenni a Rossmannban. Már szerdán útnak is indultam a drogériákba, csütörtökön pedig a Tescoba mentem el. Nagy vásárlást nem terveztem, de azért vettem egy két dolgot.

Megvettem a Rossmannban Garnier Fructis Goodbye Damage balzsamot, mert úgy emlékeztem, hogy ez egy jó balzsam, de még nem próbáltam. Az Essence körömlakk szárító cseppek helyett a Sally Hansen Insta Dry fedőlakkját vettem meg kb. 500Ft-ért. Régóta nem vásárolok magamnak körömlakkokat, mert nincs türelmem kivárni míg megszárad, de ez az Essence the gel nails the satin 35 engaged árnyalat nagyon megtetszett. Már ki is próbáltam és imádom. :) A szintén Essence matt matt matt lipgloss 03 Girl of Today újdonságot is megvettem. A Lovely brows gel creator szemöldökspirálból már elhasználtam egyet és most megvettem belőle az utánpótlást. A Lovely Pump Up spirál már régóta kívánságlistás volt, de eddig mindig más spirált vettem meg helyette. A Veet Érzékeny bőrre való szőrtelenítő krémjét pedig még nem próbáltam, de majd most.

A DM-ben főleg sajátmárkás háztatási termékeket vásároltam. A Garnier Micellás víz a kedvencem, így újravásároltam. Itthon el is ejtettem és széttört a kupakja, de ki tudtam cserélni a kifogyóban lévővel szerencsére. :) Már meg akartam kóstolni a Biotech USA Zero Bar szeleteit, melyekből két íz már a DM-ben is kapható. A DMBio kuponomat, pedig Rita ajánlására a Basis Frühstücksbrei gabonakására váltottam be, ami egy zab helyettesítő gabonakeverék, melyből kását lehet főzni.

Ruhára igazából nem volt szükségem, de tudtam, hogy már elkezdődtek az 50%-os leárazások az F&F-nél, így benéztem. Max egy valamit akartam venni, ha nagyon megtetszik, de végül több minden lett, mert rengeteg jó cuccot találtam. Kirakták a tavalyról megmaradt fürdőruhákat és találtam is magamnak 3db bikini alsót, melyeket egy fekete bikini felsőhöz vásároltam. A 650Ft-ból még lejött a 20%, így 520Ft volt darabja.

Találtam egy F&F Active melegítőnadrágot is, melynek annyira kellemes anyaga van, hogy nem tudtam otthagyni. (2295Ft-ra volt leárazva 4590Ft-ról, 20%-kal 1836Ft volt). A fehér oversize rövidujjú leárazva 1995Ft volt 3990Ft helyett és a 20%-kal 1599Ft-ba került. A V-nyakú felső egy hosszú ujjú, melynek a nyak része tetszik nagyon. Felvéve nagyon jól néz ki, így nem tudtam nem megvenni. (2290-Ft-ra volt leárazva 4590Ft-ról és 20%-kal 1832Ft volt.)

Ti miket vásároltatok? :)
Puszi, Asu

1 megjegyzés:

  1. A Lovely spirált én is megrendeltem a Rossmannból mert nagyon kíváncsi vagyok rá.
    A Micellás víz pedig évek óta kedvencem, mindig kuponnal szoktam venni. :)

    Nálam most csak online rendelés volt, mert nem tudtam bemenni vásárolni. Maybelline Fit Me korrektort rendeltem, Maybelline Falsies szempillaspirált meg egy filces tust, a Lovely spirált, dezodort, arclemosót meg háztartási dolgokat rendeltem.
    Notino-ról rendeltem meg a Maybelline Fit Me matte változatot, mert ott annyi mint a drogériában kuponnal lett volna és amúgy is akartam rendelni pár dolgot, amit csak ott tudok beszerezni.

    VálaszTörlés