2017. március 25.

TESZT L'oreal Nude Magique Cushion alapozó

Sziasztok!

Az utolsó alapozómat valamikor évekkel ezelőtt vettem meg. Többnyire BB krémet használtam, de mostanában már fényvédőn kívül nem használok mást. Nagyon ritkán viszont előfordul, amikor azt mondom, hogy de jól jönne, de a hétköznapokon nincs szükségem rá. Valamikor tavaly viszont megjelent a L'Oreal cushion alapozója is, melyet már amúgy is szerettem volna kipróbálni főleg a kialakítás miatt. Sokáig a koreai változatokat néztem, de végül a L'Oreal legvilágosabb 01-es Porcelain árnyalatát vettem meg, mely SPF29-es fényvédőt is tartalmaz.

A kompakt kialakítású alapozóhoz jár egy szivacs is, mellyel fel tudjuk venni és vinni a cushionből az alapozót az arcunkra. Nem kötelező ezt a kis szivacsot használni. Használhatunk ecsetet vagy Beauty Blender szerű smink szivacsot is.Én még smink szivaccsal próbáltam ki, de nagy különbséget nem vettem észre.
Alapozó nélkül | alapozóval
A képen a felvitelhez az alapozó saját szivacsát használtam, mellyel gyorsan fel lehet ütögetni az alapozót. Kicsit púderes lesz a hatása és van egy természetes fénye is. Emiatt én pluszban púdert már nem használok hozzá. A fedése nem túl erős, inkább egységesít és természetesnek mondanám. A bőrhibákra mindenképpen kell korrektort használni, mert önmagában nem igen fedi el. Primer nélkül, így tavasszal egy 8 órát kibír edzéssel is. 

Összességében nekem tetszik ez a cushion megoldás, mert nagyon gyorsan egy szép természetes fedést lehet vele elérni. Ár-érték arányban nem ez a legolcsóbb, de nem is a legdrágább. Kipróbálásra viszont mindenképpen ajánlom és a közelgő Glamour-napokon féláron lehet majd beszerezni a drogériákban, de ha nem akartok addig várni, akkor Notinon nagyon jó áron beszerezhető.

Ti próbáltátok már ezt az alapozót?
Puszi, Asu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése