2017. március 15.

TESZT | Avon márciusi újdonságok

Sziasztok!

Mint azt már tudhatjátok, az Avon minden hónapban előrukkol jó néhány új termékkel, illattal vagy árnyalattal. Márciustól viszont egy új márkát is köszönthetünk, ami nem más, mint a mark., az Avon új márkája, melynek a mottója  „Legyél a saját márkád!”. Lesznek új árnyalatok és termékek, de  néhány meglévő termék új csomagolást fog kapni.  

Avon Babarózsa és Gránátalma habfürdő: Abszolút tavaszias illat, cuki csomagolásban. Mióta kádunk van azóta keresem is különféle habfürdőket, mert nagyon szeretem őket használni. Ez a habfürdő kellemes habokat képez és finom illata van. Csak egy baj van vele, hogy gyorsan fogy. :)

Avon mini sminkszivacs: A hagyományos méretű sminkszivacsok után, már itt vannak a mini verziók is, melyek például a szem alá valók. Nekem már van mini sminkszivacsom a Müllerből, viszont az nincs ennyire jó, mint ez. A képen már vizes állapotban láthatjátok. A szivacs rendkívül puha, melyen meglepődtem, mert nem számítottam rá, hogy ennyire puha is lehet. Emiatt az érzékeny szem alatti bőrön sem rossz érzés használni, sőt. Szépen el lehet vele oszlatni a korrektort a szem alatt és a bőrhibákon is.

mark. Spectralash szempillaspirál: Korábban még nem találkoztam ilyen kialakítású szempillaspirállal, melynek a különlegessége, hogy egy szempillaspirálon belül három dúsító fokozat közül választhatunk. Az alján állíthatjuk, hogy a három fokozat közül melyiket szeretnénk használni: dús, dúsabb vagy szuperdús hatást szeretnénk elérni.

 Az 1-es fokozatra állított spirált láthatjátok és a különbség a festékfelvételben van, de szemmel annyira nem látható. Ez egy hagyományos kefe, mely nagyon puha sörtékből áll. Oly annyira, hogy az első használat után le is írtam a spirált, hogy ez rossz. Aztán láttam, hogy másoknál nem is olyan rossz, így elkezdtem próbálgatni. Először is fontos, hogy a felesleges festéket ne húzzuk le a spirálról. Másodszor pedig kicsit gyakorolni kell a mozdulatot, amivel szépen eloszlathatjuk. Nálam alig akarnak a sörték a pillámba kapaszkodni, így csavaró mozdulattal viszem fel. Ennek hatására már megakadnak benne a pilláim és felveszik viszonylag szépen a festéket.
A képeken egy rétegben láthatjátok a különböző fokozatok hatásait. A legszebben az 1-es fokozatnál lehet felvinni a spirált. A 2-es és 3-asnál már tapaszt valamennyire. Ezen kívül szép fekete színű a festék és tartósságára sincs panaszom, mert nem potyog le a nap végére.

 Ti próbáltatok már valamit az új mark. termékek közül?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése