2017. február 4.

TESZT | Innisfree The Minimum SPF 25 fényvédő érzékeny bőrre

Sziasztok!


Az utóbbi időkben egyre inkább kezd előtérbe kerülni, hogy fényvédőt márpedig használni kell. Ráadásul nem csak nyáron hanem télen is, mert káros UVA sugárzás akkor is éri a bőrünket. Viszont nem könnyű szép összetevőjű fényvédőket találni. A legjobb az érzékeny bőrre az, ha se alkohol, se illatanyag nincs benne és fizikai szűrőket tartalmaz. Ez az Innisfree The Minimum sun cream pedig pont ezt tudja. A fizikai fényvédők nem szívódnak be a bőrbe, hanem a bőr felszínén maradnak és így szűrik ki a káros sugarakat. Emiatt nem irritálja a bőrt, mint ahogyan az a kémiai fényvédők estében előfordulhatnak. Felkenés után nem kell 30 percet várni, míg érvényes lesz a hatása, mert, ahogy felkentük már rögtön érvényesül is a védő hatása. Túl vastag rétegben nem érdemes felkenni, mert akkor összekukacosodik. Viszont nagyon vékony rétegben sem lehet felkenni, mert elég sűrű a krém, ami hagyhat némi fehér réteget a bőrön. Sminkelni minden probléma nélkül lehet felé használni.  Valóban nem irritál és az arcbőrt sem szárítja, még szemkörnyékre is ezt használom. Leginkább száraz bőrre ajánlom, mert az én normál/kombinált bőrömön már kicsit nehéz viselet, emiatt főleg télen használom.


Összetevőket ITT találjátok. Van már egy újabb kiadás is belőle (összetevők ITT), de Ebayen mind a két fajtát árulják még (régihez link, újhoz link). Állítólag régi verziót, amit én is használok már nem is gyártják, de még rengeteg eladó árulja, így még most érdemes lehet beszerezni. 

Összességében száraz, érzékeny bőrűeknek ajánlom ezt a fényvédőt, de megérhet egy próbát a normál, kombinált bőrűeknek is, mert ár-érték arányban egy jó vétel. Szeretném majd az új verzióját is kipróbálni, mert arról is csupa jókat írnak Krémmánián.

Ti próbáltátok már ezt a fényvédőt?
Puszi, Asu

2 megjegyzés:

  1. Innisfree has amazing products, I didn't know that they have sun creams so now I'll remember to check them after your post :)

    VálaszTörlés