2017. február 14.

Januári szerzemények | Bomb Cosmetics, prokarorak.hu, Rossmann stb.

Sziasztok!

Januárban viszonylag kevés olyan dolgot vásároltam, ami a blog szempontjából érdekes lehet. Leginkább még mindig lakással kapcsolatos dolgokat vásárolok, mert bár már nagyon sok minden meg van, mindig kiderül, hogy van még mit beszerezni. 

Tesztelésre érkezett három AVON True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzs, melyről már tesztet is írtam.

Szintén tesztelésre kaptam a prokarorak.hu-tól ezt a Lorus karórát (típusa:RG223KX9), melyről már szintén írtam (link). Mióta megérkezett minden nap használom és már többen is megdicsérték, hogy milyen szép :)

 Még január elején a Bomb Cosmetics kiárusította a téli termékeket, így Kamival összefogtunk és leadtunk egy kisebb rendelést. Én a fenti két fürdőbombát vettem meg.

 A Lidlben mostanában ecsetek és hasonló beauty termékek is szoktak lenni. Legutóbb ez a szivacs végű ecsetet vásároltam meg, mert kíváncsi voltam, hogy mennyivel másabb így használni, mint nyél nélkül.

 A Rossmannban pedig sikerült húgom által megvásárolni a Lovely K-Lips kitjeit mindkét árnyalatban. Darabja 1299Ft-ba kerül, ami elég jó árnak mondható, mert a csomagban van egy ajakceruza és egy folyékony matt ajakrúzs. Mind a kettőt használtam már és nagyon meg vagyok elégedve mindkét árnyalattal. Olcsóak, jól fednek és tartósak is. Sikerült még mindkét színből vásárolnom és mivel többen is jeleztétek, hogy már nem tudtátok megvenni, így kisorsolom azokat köztetek Instagramon. Részleteket ITT találjátok.

Ti miket vásároltatok?
Puszi, Asu 

1 megjegyzés: