2017. február 11.

Invisi Bobble és hasonmásai

Sziasztok!


Talán 3 évvel ezelőtt, de már nem is emlékszem pontosan, hogy mikor robbant be a köztudatba, hogy létezik telefonzsinór formájú hajgumi is. Gyakorlatilag azonnal megszerette mindenki, mert nem töri, nem tépi a hajat, és egy egész nap összekötött haj sem okoz fejfájást. Pont ezek miatt nem szerettem sosem összekötni a hajam, nah meg szerintem nem is áll jól, de vannak helyzetek mikor a hosszú hajat bizony össze kell kötni, vagy kontyolni. Először eBayről szereztem be a "csoda" hajgumikat, de hamar kikötöttem többféle verziónál is.

Balról jobbra: Invisi Bobble | H&M, Ebay, Ebay


Invisi Bobble: Már háromféle színben (átlátszó, fekete, kék) is van, mert annyira szeretem. Igaz, hogy ez a legdrágább az általam használtak közül, de a legjobb is. Extrém szorosra nem lehet vele összefogni a hajat, de egy edzésnél például a helyén marad. Az átlátszó színűnél, ahogy a képen is látható az a hátrány, hogy egy idő után elkezd beszürkülni, besárgulni, de ez minden szilikon szerű anyagnál így van. Mindig van egy a kezemen, hogy bármikor össze tudjam kötni a hajam. Volt, aki megdicsérte, hogy milyen szép karkötőm van. :D
Beszerezhető: Müllerekben (1690Ft/3db) és a Notinon (1190Ft/3db). 

H&M hajgumi: Ezek a hajgumik vékonyabbak és nagyobbak, mint az Invisi Bobble, viszont 5db 490Ft-ba kerül. Ennek az a hátránya, hogy a tartásért nagyon sokszor kell körbetekernünk, de egyébként jól használható.
Beszerezhető: H&M és H&M webshop.

Ebay-es hajgumi 1.: Anyagában már eltér a fenti kettőtől. Műanyag az anyaga valószínűleg, így rövidebb is az élettartama, mert nem igen áll vissza eredeti alakjára. Ahhoz hoz tartsa a hajunkat nagyon sokszor kell körbetekerni, de ezáltal kb úgy ki is nyúlik, hogy következő alkalommal majdnem használhatatlan. Viszont én csak simán a tarkómnál szoktam összefogni vele a hajam és arra a célra ez is megfelel. Nem is sajnálom, ha esetleg egy eltűnik vagy tönkremegy, mert $1-ért 10db-ot kapunk.
Beszerezhető: Ebay és hasonló oldalak.

Ebay-es hajgumi 2.: Ez még az előző ebay-esnél is rosszabb. Elég picikék a többihez képest, és nem is igazán használható lófarokhoz vagy kontyhoz. Inkább gyerekeknek való a mérete alapján. Két rokon kis csaj karkötőnek hitte. :) Nem csak ez a két fajta létezik ebay-en hanem rengeteg másikat is találhattok, ha beírjátok, hogy "telephone hair ring".
Beszerezhető: Ebay és hasonló oldalak.

Eddig nekem az Invisi Bobble vált be a legjobban, de ezek után is ki fogok próbálni még párat, hiszen már rengeteg márkánál megtalálható. Egy idő után mindegyik nyúlik és veszít a rugalmasságából, tehát ezek sem örök életűek. Az olcsóbb verziók jó alternatívák lehetnek azoknak, akiknek állandóan eltűnnek a hajgumijai. :)

Nektek melyik a kedvenc hajgumitok? Melyiket lenne még érdemes beszereznem?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése