2017. január 21.

TESZT | NYX Soft Matte Lip Cream

Sziasztok!


Mióta megnyílt az Alleban az első NYX üzlet, azóta rengeteget hallhatunk az NYX termékeiről. Nem igazán vagyok oda a rúzsokért, és szájfényekért, mert a nap folyamán többször is igazítani vagy újra kell kenni. Viszont, ha tartós, és enni, inni is lehet vele, akkor már szívesen használom őket. A Soft Matte Lip Cream egy matt finishű színezett krém, melynek olyan applikátora van, mint egy szájfénynek, vagy folyékony korrektornak. Az utóbbi időben rengeteg figyelmet kapnak ezek a termékek, így nekem is ki kellett próbálnom. :)

Az Istambul árnyalatnak  élénk rózsaszín színe van, mely a legtöbb webshopban nem annak látszik. Mindenképpen érdemes aláhidratálni, mert egy idő után érezni lehet a szárító hatását. Felkenék után pár percet érdemes várni, míg megszárad, mert addig még könnyen lejön. Ez annyiból jó, hogy ha elrontottuk a felvitelt, akkor még tudunk korrigálni. A megfelelő fedés érdekében én többször is átmegyek vele az ajkaimon. Eddig ez a legtartósabb ajakrúzsom, ajaktermékem, nem morzsálódik le az ajkakról, ha összedörzsöljük. Evés-ivás nélkül 4-5 óráig is a helyén marad, de az evés-ivást sem tűri olyan rosszul, persze itt nem egy háromfogásos menüre kell gondolni.

Összességében nekem tetszik, szeretem használni, és más színben is szeretném még beszerezni. Notinon néhány árnyalatban elérhető. Emellett még az NYX többi folyékony rúzsát is szeretném kipróbálni.
Melyik a kedvenc NYX terméketek?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése