2017. január 17.

Teszt | Maybelline Lash Sensational Luscious szempillaspirál

 Sziasztok!

Körülbelül egy két-három évvel ezelőttig a Maybelline szempillaspiráljai voltak a kedvenceim. Rendszerint tőlük vásároltam meg a szempillaspiráljaimat. Viszont az elmúlt néhány évben csalódtam az újonnan kiadott szempillaspirálokban. Volt, amit kidobtam 2-3 használat után, mert annyira borzalmas volt. Ettől függetlenül még mindig adok esélyt az újdonságoknak.. Emiatt vásároltam meg a Lash Sensational Luscious szempillaspirált, mely a Lash Sensational újabb kiadása. Ezt a csomagolást egyébként nagyon eltalálta a Maybelline, mert abszolút kézre esik és még szép is.


Szilikon keféje van, mely a vége felé elvékonyodik. Nincs körben mindenhol kefe, 6 részre van szétosztva. Elvileg egyedi festék formulája van, mely olajokat tartalmaz és könnyű lemosni vízzel és szappannal. Elég sűrű és ragaszkodó a festék, emiatt annyira nem könnyű lemosni. Én szeretem géles arclemosóval eltávolítani a sminkemet is és az csak darabokban tudja leoldani a festéket. Ami a legnagyobb probléma ezzel a spirállal is, hogy rengeteg festéket vesz fel. A lenti képen láthatjátok, hogy mennyit szoktam lehúzni róla, és új korábban ennek majdnem a kétszeresét még le tudtam szedni. Enélkül a lépés nélkül ez a spirál használhatatlan, mert annyira csúnyán összeragasztja a szempillákat.

 
Spirál nélkül | 1 réteg
Miután sikerül jó alaposan leszedni a felesleget egy rétegben egész szép eredményt lehet vele elérni. Intenzív fekete színe van és szépen megemeli a szempillákat, amit nagyon szeretek benne, de tapasztani jól tud, így apró mozdulatokkal érdemes felvinni a festéket. Az elején nem potyogott, de ahogy vége felét járja a spirál és sűrűsödik a festék, egy-két festékmorzsa kerülhet a szem alá. 

Összességében már jobb, mint az elődje, de a festék formulája és, hogy rengeteg festéket vesz fel a spirál nem a legjobb. Ettől függetlenül várom a Maybelline következő spirálját és remélem, hogy lassan már visszatérnek a megszokott minőségű szempillaspirálokkal.

Ti szoktatok Maybelline spirálokat használni? Beválnak?

Puszi, Asu

3 megjegyzés:

  1. Hello 2-3 hasznűlat után nekem se válik be némelyik spirál de aztán valahogy megjavul :D ne dobd i probálkozz még vele ;)

    VálaszTörlés
  2. Szeretem ezt a spirált, de tényleg borzasztó nehéz lemosni. :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem a sima és az ultra fekete verziótól letöredeztek a pilláim, úgyhogy ezzel a luscious változattal már nem is próbálkoztam.

    VálaszTörlés