2017. január 28.

Prokarorak.hu | Lorus karóra

Sziasztok!


Szeretek új webshopokat felfedezni, amelyek ráadásul még jók is valamilyen szempontból. E lehet ár, vagy kínálat stb. A prokarorak.hu egy olyan weboldal, ahol különféle márkájú órákat vásárolhatunk ingyenes szállítással (9990Ft felett). Együttműködés keretein belül a fenti órát választhattam.
Ez a márka eddig ismeretlen volt számomra, de egy kis utánaolvasás után kiderült, hogy a japán SEIKO óracsoport egyik márkája. Tehát japán minőség megfizethető áron. Nem is kellett ennél több, nem volt kérdés, hogy meg kell ismernem ezt a márkát.  Korábban egy rose gold színű Mark Maddox karórát vettem, de sajnos két hónap alatt lekopott a rose gold színű bevonat, anélkül, hogy víz érte volna. Két volt kollégám is pont ugyanígy járt ezekkel az órákkal. Jelenleg arany színű az az órám, viszont már az arany színű bevonat is elkezdett lekopni. Eléggé csalódott vagyok emiatt, mert azt reméltem, hogy sok évig használhatom majd. Kíváncsi vagyok, hogy a Lorus márka mennyire jó ilyen szempontból.

Első benyomásom az órával kapcsolatban nagyon pozitív. Ez a típusú óra konkrétan a Lorus karóra RG223KX9 (jelenleg nincs raktáron). Az óra számlapja közepes méretű, és a lánca sem túl vastag. Emiatt nagyon szép ez az óra, jól kiegészíti a hétköznapi megjelenésemet. Kézbe véve nem zörög, minőséginek tűnik valóban. (A zörgő jelenség azoknak lehet ismerős, akik eBayről rendeltek már pár ezer Ft-ért hasonló fémből készült karórát. :D)

Itt még rajta van a fólia a számlapon, és a láncon is.
A terméket nagyon gyorsan megkaptam, biztonságosan becsomagolva dobozzal, garanciával együtt. Ingyenesen kérhetjük, hogy állítsák méretre is a csat hosszát. Többek között Fossil, Michael Kors, Casio, Esprit stb. karórákat is árulnak.

Ti szoktatok órát hordani?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése