2017. január 31.

Highlighterek tesztje | Freedom Pro Highlight és Terra Naturi Shimmer Powder

Sziasztok!


A highlighterek néhány éve lettek nagyon népszerűek. Eddig nem is gondoltam, hogy egy átlagos hétköznapokon szükség lehet rá, mert igazából szerintem nincs. Viszont még is elkapott az az érzés, hogy nekem kell egy highligter. Rengetegen imádják őket és mindenhol ezt láthatjuk. Gyakorlatilag már nem készítenek úgy sminket, hogy highlightert ne használnának. Korábbról már van egy MUA hightlighterem, ami jó-jó volt, de nem az igazi.


Ezért beszereztem a Freedom Pro Highlight élénkítői közül az Ambient árnyalatút (innen). Ez a márka hasonló, mint a Makeup Revolution, ahol olcsón jó minőségű termékeket foghatunk ki. Ez sajnos nem mondható el erről a highlighterről. Először megijedtem, mert hatalmas csillámok vannak benne, de ez csak a felszín. Ez egy ujjhúzással le is jön, tehát alatta már nincsenek csillámok. Viszont annyira gyenge fénye van, hogy azt nyugodtan mondhatjuk annak is, hogy nincs is fénye, ami ugye pont a lényeg lenne. A csillámok nélkül kb csak púdernek használható, de fényt azt ne várjunk tőle. Négy árnyalatban érhető el jelenleg. (Csak ezt az egyet próbáltam, így könnyen előfordulhat, hogy a másik három árnyalat hozza, amit elvárunk egy highlightertől.)


Emiatt a csalódás miatt vásároltam meg a Müllerben Terra Naturi Shimmer Powder Body and Face 01 - golden highligh árnyalatú élénkítőjét, melyről korábban jókat olvastam és már amúgy is szerettem volna megvenni. Kapható még egy rózsaszínes árnyalatban is, de azt inkább pirosítónak tudom elképzelni. Ahogyan az árnyalat megnevezése is mutatja ennek a highlighternek arany fénye van, ami nem mellesleg még szép is. Szép, természeteshez hasonlító szatén fénye van, mely nem túl hivalkodó, még is nagyon szépen mutat az arccsonton. Nincs annyira durva, már-már vakító fénye, mint amit a külföldi instagram felhasználóknál láthatunk.

Különbség a két highlighter között.
A jövőben szeretnék még néhány fajta highlightert beszerezni, mert nagyon megszerettem őket.
Mi a kedvenc highlighterek?
Puszi, Asu

2 megjegyzés:

  1. Nekem csupán egy van (használatban), egy régi szortimentes Catrice darab, amiért oda meg vissza vagyok, de hétköznap ritkán használom arcra, inkább csak szemöldökcsontra és szemzugba :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már régóta szeretnék beszerezni egy Catrice highlightert is. A limitáltak mindig annyira szépek. :)

      Törlés