2016. december 30.

Teszt | Remington PROluxe 32mm-es hajsütővas

Sziasztok!

Azt mondják, hogy akinek egyenes haja van az göndört szeretne, akinek göndör az pedig egyenest. Kb. 12 éves koromig volt egyenes a hajam, azután kezdett el hullámosodni. Göndör hajat sosem szerettem volna, és igazából a szög egyenes haj sem volt soha a vágyam. Nekem mindig is a hullámos haj tetszett a legjobban. A hétköznapokban szeretem úgy hordni a hajam, ahogy éppen kedve van hullámosodni, bár, hogy most rövidebb ez annyira nem látszik. Alkalmakkor viszont szeretek kezdeni valamit a hajammal vagyis vagy kivasalom, vagy behullámosítom. Eddig hajvasalóval oldottam meg mind a kétféle hajformázást, viszont hullámosítani csak nem olyan. A Mybeautytools webáruháztól kaptam tesztelésre ezt a Remington CI9132 PROluxe hajgöndörítőt, melynek az átmérője 32mm-es. Mindenképp nagy átmérőjű vasat szerettem volna, mert nem göndör, hanem hullámos hajra vágyom. Nah, meg a göndör haj nekem amúgy sem áll jól.


A Remington hajformázó termékeivel eddig amúgy is elégedett vagyok. A hajvasalóm és a hajszárítóm is tőlük van. Ebben a hajsütővasban sem csalódtam. Szemet gyönyörködtetően szép és az illesztései is rendben vannak. A hordozótáska minősége is szuper, az is igényesen meg van varrva. Hőálló, de tapintásra nem tűnt annak, így ezt még nem mertem kipróbálni. Elvileg úgy működik, hogy a vastagabb felső részekre irányítja a hőt, ezáltal kevésbé roncsolva a hajvégeket. A hőmérséklet 10°C-onként, 120 -210 °C között állítható. Én 150C°-ra szoktam állítani, hogy minél kevésbé roncsolja a hajszálaimat, de természetes hővédőt is használok pluszban. Az alacsonyabb hőfoknál nem lesznek olyan tartósak a hullámok, de valamit valamiért. A használata számomra nagyon könnyű és kb. 20 perc alatt kész is vagyok. Csak becsíptetem a hajam végét, feltekerem, várok pár mp-et és helló csodaszép hullámok. A lenti képeken láthatjátok, hogy milyen lett a hajam. Szentestén tehát ilyen volt a hajam, amit imádtam. Nagyon szép hullámokat sikerült elérnem, pont erre vágytam.


Összességében nekem nagyon tetszik ez a nagy átmérőjű hajsütővas. Gyorsan szép hullámokat varázsolhatok anélkül, hogy szenvednék a hajvasalóval. Természetesen az is egy jó alternatíva, de egy jó hajsütővassal könnyebb a készülődés. :) 

Ti milyen hajsütővasat használtok?
Puszi, Asu

6 megjegyzés:

 1. Hűű milyen szép!! Én is most kaptam egy 32 milis Remington-t csak ez a pearl pro curl meg van egy vékony Babylisses ami 13-25 mm közötti kúpvas. Nekem alapjáraton hullámos a hajam de az a kezelhetetlenebb fajta, szóval nekem az egyáltalán nem játszik, hogy hagyom, álljon ahogy akar aztán jólvan. :D Általában kiegyenesítem, de néha elkap a vágy hogy göndör legyek és ilyenkor rásegítek a hajsütővel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerencse, hogy vannak ezek a kütyük és nem kell mindig a természet adta hajunkkal rohangálni. :)

   Törlés
 2. Nagyon jól áll Neked !:)
  Én nem göndöritővel szoktam ugyanezt a hatást elérni,hanem a nedves hajamat két fele kötélfonással. Másnap igazi hullámokat kapok amik a következő hajmosásig megmaradnak :D
  Búék! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Próbáltam már azt is, de azzal nem lett nekem ennyire szép a végeredmény.

   Törlés
 3. Mostanában egyre inkább vonz a hullámos haj és valami hasonlót tudnék elképzelni magamnak is :) egyébként nagyon jól áll neked ez a haj!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) A hullámos/göndör hajak közül nekem ez a fajta tetszik a legjobban, de a természetes rakoncátlan hullámok is szépek. :)

   Törlés