2016. november 7.

TESZT | Avon októberi újdonságok

Sziasztok!


Az Avon októberi újdonságaiból a lenti kepen látható három illatot próbáltam ki, amiről már azt hittem, hogy rég megírtam a bejegyzést, de a napokban vettem észre, hogy bizony nem. (Két hete nincs internetünk a lakásban, mert még nem kötötték be, de elvileg jövőhéten már lesz. 😊)


Az Avon és Kenzo Takada együttműködésével jött létre az Avon Life for Her and for Him parfüm.  Nekem csak a női verzió van meg, ami egy kifinomult, virágos illat, melyben az írisz, a vízililiom és az ibolya illatát is felhasználták az egyedi illatkombinációhoz. Valóban nagyon kellemes illatról van szó, melyet jó használni reggelente, tehát számomra hétköznapokra használható parfüm. Negatívumként annyit tudok felhozni mellette, hogy a kellemes virágillat mellet lehet érezni, azt az illatot is, hogy ez egy Avon parfüm. Ha már többféle Avon parfümöt is használtatok, akkor szerintem tudjátok ez milyen. Ez nem feltétlenül rossz egyébként, de emiatt nem lett olyan különleges az illat, mint elsőre vártam.

Fejjegyek: citrusok, fehér tea, pirosalma, tündérrózsa
Szívjegyek: viola, fehér bazsarózsa, japáncsereszny
Aljegyek: pacsuli, nősziromgyökér, ambrette magvak


Az Avon testpermeteit már évek óta használom, így ha van valami újdonság azt szeretem kipróbálni. Testpermetet főleg nyáron használok a könnyed, gyümölcsös illatuk miatt, viszont októberben két új, őszies-télies illat jelent meg. Az egyik az Cranberry & Cinamon a masik a Blackberry & Vanilla. Mind a kettőnek fantasztikus illata van, és meg is döntötte azt az elvet nálam, hogy csak nyáron használhatóak a testpermetek. A fahéjasnak fűszeres gyümölcsös illata van, a másik pedig ugye édeskés gyümölcsös illat. A tartóságuk az nem túl hosszú, pár óra maximum, de ez a testpermeteknél megszokott, hiszen ezek nem parfümök.


Ti próbáltátok már ezeket az Avon termékeket?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése