2016. november 3.

Japan Candy Box unboxing, kóstolás + NYEREMÉNYJÁTÉK

Sziasztok!

Még az év elején írtam a Kawaii Boxról,  ami egy Japánból érkező meglepetésdoboz telis-tele cukiságokkal. Nos ennek a doboznak van egy másik változata is, amiben csak Japán édességek kapnak helyet. Ez a Japan Candy Box, melyről ebben a posztban fogok írni. A bejegyzés végén egy nyereményjáték is van, ahol egy aktuális havi Japan Candy Boxot nyerhettek. :)
Egy doboz $19.90-be kerül egy hónapra, de előfizetni is lehet. A szállítás természetesen ingyenes és 2-3 hét alatt ér Magyarországra.
8-10db terméket tartalmazhat, ebben a dobozban 9féle édesség volt. Ez már a harmadik fajta meglepetésdoboz, ami Japánból érkezett és ennyi alapján kijelenhetem, hogy a japánok nagyon szeretik a szőlő ízt. Általában 2-3féle termék is helyet kap szőlő ízesítéssel. Van benne két DIY gumicukor készítő szett is, de azokat nem próbáltam még ki. A nasik közül a kedvencem a Calbee Vegetable Snacks, mely leginkább a Pom-bärre hasonlít, csak zöldség íze van (kaliforniai paprika, sárgarépa és burgonya).

Termékek nevei és linkek (a termékekről rövid leírás is olvasható):
1. Coris Soft Centered Grape Gum: Szőlő ízű krémmel töltött rágó. A linken nem pont ez a termék látható, pedig ezt adták meg a kártyán.
2. Kanro Pure Mini Vege Gummies: Az almás volt a csomagban, mely egy savanyú alma ízű gumicukor, mint ami itthon is kapható.
3. Tohato Caramel Corn: Mogyoró és karamella ízű nasi. Ezt már korábban is kóstoltam, de ez nem igazán ízlett nekem. 
4. Lotte Pokemon Ramune Candy: Sima szőlőcukor.
5. Calbee Vegetable Snack: Ahogy fent is írtam, ebből a csomagból ez lett a kedvencem. Nagyon finom.
7. Doraemon Ramune Squash Soda Bubble Gum: Hatalmas buborékokat lehet belőle fújni. :D
8. Kabaya Mixed Fruit Bottle Candy :Pici cukorkák vannak benne különböző színekben.

A Tohato Caramel Corn, ahogy a neve is mutatja egy karamellás íze van, meg egy kis mogyoró is.

Ti is megnyerhettek egy aktuális havi dobozt, melynek a tartalma még nem ismert. A lenti  doboz segítségével fogtok tudni jelentkezni. A nyereményt Japánból fogják küldeni, így emiatt kicsit több idő míg megérkezik a nyerteshez.

a Rafflecopter giveaway
 
Ti kipróbálnátok? Ha igen, akkor jelentkezzetek a fenti dobozban. :)
Puszi, Asu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése