2016. október 24.

TESZT | Szeptemberi AVON újdonságok

Sziasztok!

A szeptemberi Avon újdonságok között szerepelt a fenti három termék, melyeket tesztelésre kaptam. Általában minden hónapban vannak olyan termékek, melyek felkeltik az érdeklődésemet. Ezekről olvashattok tesztet.
Az Avon Planet Spa Treasures of the Desert egy olyan univerzális masszázsolaj mely használható testre, arcra és hajra egyaránt. Egyedül arcon nem próbáltam ki, mert oda nem szeretek ilyen olajos termékeket használni. Testre olaj állaga ellenére szeretem használni, mert viszonylag könnyen beszívódik és minimális olajos érzetet hagy csak maga után. Az illata felkenve kicsit erősebb, mint amilyenben a flakonban tűnik. A hajat fényesebbé és puhábbá teszi.

Az Avon Wide Awake szempillaspirál ígérete szerint göndöríti és dúsítja is a szempillákat a homokóra alakú keféjével. A hosszan tartó hatás is ígér, melyet maradéktalanul betart. Kitart egy teljes napon át anélkül, hogy lepotyogna a festék. Szépen szétválasztja a pillákat, de minimálisan dúsít csak. A fenti képen egy rétegben használtam, de rétegezhető.


A Nutra Effects Selymesen hidratáló testápoló chia maggal dúsított, mely testre, arcra és kézre egyaránt használható. Kellemes, nem túl erős illata van. Arcra nem próbáltam, de kézre és testre is ezt használom jelenleg. Testes állaga ellenére könnyen beszívódik és zsíros érzetet sem hagy.

Ti próbáltátok már valamelyik terméket?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése