2016. október 17.

HAUL | Iparfüméria (Notino) és Glamour-napok

Sziasztok!

Már nagyon régen volt szerzeményes bejegyzés, mert most már tényleg elkezdtem rendesen spórolni és nem minden újdonságot összevásárolni, mint ahogy régen csináltam. Ehhez azért kellet az, hogy elolvassam Marie Kondo könyvét, de mindenkinek ajánlom, aki szeretné kicsit átalakítani az életét ilyen téren.

 A Glamour-napok alatt vásároltam néhány olyan terméket, melyre nem feltétlenül volt most azonnal szükségem, de tudom, hogy el fogom használni őket. Megvettem féláron a Maybelline Lash Sensational Luscious with oil blend szempillaspirált, melyet már használatba is vettem. Annak ellenére, hogy sok festéket vesz fel, a felesleg lehúzása után szép pillákat csinál. Az Isana habtusfürdőből már elhasználtam egy flakonnal és mivel imádtam így újravásároltam, mert 30% kedvezmény volt rá. A Rexona Maximum Protection a legjobb izzadásgátló, így ebből is beszereztem az utánpótlást. Megvettem az Ebelin vattakorongját is, mert éppen ez volt a legolcsóbb. Meg vagyok vele elégedve, kellően puha.


Rendeltem Iparfümériáról is, mely közben nevet változtatott, így már Notino néven találhatóak meg. A Kringle viaszok olyanok, mint a Yankee Candle viaszai, és elvileg vannak olyan jók is. Szeretem a gyömbért, agy elsőnek ezt a Ginger Root illatút választottam, de kipróbálni még nem tudtam. Az InvisiBobble a legjobb hajgumi, amivel eddig találkoztam. Átlátszóban vettem először, de az hajlamos besárgulni, ezért választottam most a feketét. Megvettem a legvilágosabb 15-ös Maybelline Fit Me! korrektort is, mely egy az egyben pont olyan színű, mint a bőröm. Highlighterre nem feltétlenül volt szükségem, de most valamiért mindenképpen szeretnék egyet a birtokomban tudni, ezért ezt a Freedom Pro Highlight Ambient árnyalatút vettem meg. Sajnos rosszul választottam, mert nagyon természetes, halvány fénye van, így rajtam nem igazán látszódik, pedig a színéért oda vagyok.

Ti miket vettetek a Glamour-napokon?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése