2016. szeptember 13.

TESZT | Avon augusztusi újdonságok

Sziasztok!

Kisebb szünet után ismét itt vagyok és már is két termék teszttel indítanék, még pedig két Avon augusztusi újdonsággal. Ugyan augusztus már tovaszállt viszont a bejegyzésben lévő két termék használatakor nekem még is inkább az ősz, mint a nyár jutott eszembe.

Avon Senses Peaceful Tuscany krémtusfürdő mely olívaolajjal ápolja bőrünket, miközben a narancsvirág illata van. Régen volt egy Dove Narancsvirág illatú tusfürdőm, így ezt az illatot azzal tudtam összehasonlítani. Én narancsvirág illat helyezz egy olivás zabos illatot érzek, mely hasonlít az Yves Roches Zabtejes samponjának az illatához. Állaga kicsit hígabb, mint, amit megszoktam és nem is annyira krémes. Illata miatt férfiak is használhatják.

 Az Alpha for Her és Him parfümök augusztus sztárjai voltak az Avonnál. Én csak a női változatot teszteltem belőle. Illatjegyei között szerepel többek között az érett málna, a vízililiom és a pézsma. Első szaglásra az Avon Mesmerize parfümhöz hasonlít, de annál kicsit gyümölcsösebb az illata. Elsőre nem is igazán tetszett magamon ez az illat, mert rajtam valamiért a pézsma illata dominál egy kis virágillattal, a málna már nem igazán érezhető. Attól függetlenül, hogy nem lett elsőre szerelem kellemes illata van, viszont nem kimondottan egy fiatalos, kirobbanó illat, emiatt komolyabb nőkhöz, üzletasszonyokhoz jobban el tudom képzelni. Tartóssága szempontjából nincs rá panaszom, mert órákon keresztül érezhető. 

Ti próbáltátok valamelyik terméket?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése