2016. augusztus 3.

Japan Funbox unboxing és kóstolás

Sziasztok!


Már legalább két hónapja meg kellett volna írnom ezt a bejegyzést, de valamiért mindig elmaradt. Ennek a havonta rendelhető Japan Funboxnak az a lényege, hogy különféle japán édességeket, nasikat próbálhatunk ki. Természetesen előre itt sem derül ki a csomag tartalma, az csak a doboz kibontásakor derül ki. Szerencsére mellékelnek hozzá angolul egy rövid kis összefoglalót a termékekről. Mini, Original és Family méretű dobozt is választhatunk, ahol a termékek számában és ezáltal árában van különbség.

Balról jobbra: Umaibö | Caramel Corn | Slim Ganko Fried Potato
Balról jobbra: Sakuranbo Mochi | Whistle Candy: Grape Flavor, Pokemon 3D Candy
Röviden néhány szót írok a megkóstolt termékekről is. Az Umaibö-ből 3 ízben volt a dobozban, de kettőt elajándékoztam. Nekem a grillezett csirke ízesítésű maradt, de elég fura íze van. A Caramel Corn, ahogy a neve is mutatja egy karamellás íze van, meg egy kis mogyoró is. Az összes közül a Slim Ganko Fried Potato ízlett a legjobban. Annyiban különbözik a hazai chipstől, hogy csíkokra van vágva és vastagabbra szelve a krumpli. Kicsit sós, füstölt ízű volt. Ezt megettem egy az egyben. :) A Sakuranbo Mochi hasonlít a gumicukrokra, de nem teljesen az. A leírás szerint is ez valami új textúrának számít, melynek édeskés cseresznye íze van. A Wistle Candy szőlő ízben volt a dobozomban, és egy az egyben olyan, mint a szőlőcukor csak intenzívebb szőlő íze van. A Pokemon 3D Candy-nek pedig az citromos Airwaves Drops cukorkához hasonlít az íze, viszont ennek a közepén pattogó krém van.


Ezt a dobozt, azért kaptam, hogy írjak róla, de nem csalódtam benne. Jó volt ismét néhány japán nasit kipróbálni. Egy ilyen dobozt ajándékba is szívesen elfogadnék.

Ti szeretitek az ilyen kajás meglepetés dobozokat?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése