2016. július 25.

TESZT | Playboy Queen and King of the Game újdonságok

Sziasztok!

A Playboy új illatait a Trónok Harca ihlette. Önmagában a Trónok Harca nem mozgat meg, abszolút semleges véleménnyel vagyok róla, nem utálom, de nem is szeretem. Ettől függetlenül az új termékekre természetesen kíváncsi voltam.

King of the Game illatjegyei:


Fejillat: citrom, kardamom, feketebors
Szívillat: feketekávé, Granny Smith alma, Jägerbomb
Alapillat: vanilia, cédrus, pacsuliA férfi illat tiszta, addiktív felütéssel indul, mesterien kevert koktél fekete kávé, Granny Smith alma és Jägerbomba (közkedvelt ital, mely gyógynövény-likőrt és energiaitalt tartalmaz) jegyekből. A robbanást borzongatóan friss citrom és fűszeres összetevők, kardamom és fekete bors követi. Az alapillatban ultra érzéki cédrus, pacsuli és vanília adják az illat eleganciáját.(Playboy sajtóanyag)

A King of the Game tusfürdőnek nagyon friss, férfias illata van, számomra tipikus férfi tusfürdő illat, ami a legtöbb márkánál megtalálható. Itt nem érzek igazi különlegességet az illatában. Igazából egy 2in1 termék, mert hajmosásra is használható. Párom kimondottan kedveli ezeket a termékeket. A King of the Game dezodornak és parfümnek már másabb illata van. Ezeknél a termékeknél egy édeskés gyümölcsös illat is érezhető a citrusosság mellett. Konkrétan nem érezhető ki, hogy ez az édeskés illat a vanília vagy éppen az alma adná, mindenesetre finom illatkombinációt alkotnak együtt. Páromnak már majdnem túl édes ez az illat, nekem viszont abszolút tetszik.


Queen of the Game illatjegyei:

Fejillat: jázmin, narancsvirág
szívillat: golgotavirág, kávéhab, kávé-abszolút
Alapillat: csokoládé, tonkabab, cédrus, pacsuli

A női illat melegséget árasztó, mennyei virágos kompozíció. Golgotavirág, kávéhab és kávé-abszolút igazán szexi hangulatot áraszt már az első pillanatban. A szívillatban jázmin és narancsvirág eleganciával ruházza fel a mesterművet, az alapillatban csokoládé, tonkabab, cédrus és pacsuli pedig ellenállhatatlanul vonzóvá teszi az illatot. (Playboy sajtóanyag)
A női Queen of the Game tusfürdőnél sem érzek különleges illatokat, ha megszagolom, akkor az erdei gyümölcsös ízű pezsgőtabletták jutnak eszembe. Az illata zuhanyozás után még 1-2 órán keresztül érezhető a bőrön is. A Queen of the Game dezodornak már nincs annyira édes illata, mint a tusfürdőnek. Mivel dezodor, ezért csak a kellemetlen szagokat tudja semlegesíteni, viszont nincs benne alumínium só és nem hagy fehér nyomot sem a bőrön. A Queen of the Game parfümnek  nyuszifül kupakját mindenképpen ki kell emelnem, mert nagyon cuki. Ennek sincs olyan édes az illata, mint a tusfürdőnek. Természetesen meg van benne az édeskés virágillat, de fűszeres is egyben ez az illatvilág. Kicsit sajnálom, hogy konkrétan a kávé illata nem érződik ki, mert így annyira nem különleges ez az illat. Finom illatról van szó, amit ősszel sokkal sűrűbben fogok használni, mint most nyáron. Tartóssága rajtam nem kiemelkedő, mert 3-4 órán érezhető csak. 
 
 A termékek már elérhetőek a Rossmannban és az Iparfümérián is (női parfüm, dezodor, tusfürdő, férfi parfüm), de szerintem a többi helyen is megtalálható lesz, ahol árulnak Playboy termékeket.

Ti próbáltátok már ezeket az új illatokat?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése