2016. július 4.

TESZT | Avon júniusi újdonságok

Sziasztok!

Avon minden hónapban újdonságokkal lát el minket, így ez júniusban sem maradt el. A mai posztban a fenti képen látható termékekről lesz szó.

Ez az egy Avon FootWorks Cukrozott lime és mojito lábspray kakukktojás, mert a májusi katalógusban volt benne először. Kellemes cukros, citromos illata van, mint amit ígér is. Kellemesen felfrissíti a lábfejet és a talpakat, de csodát ne várjunk tőle, mert ez pár percnél nem érződik tovább. Mindenesetre szeretem fújkálni vele a lábam bármikor.

Az Avon Glow barnító gyöngyöket szerintem senkinek nem kell bemutatnom, hiszen nagyon népszerű termék.Emlékszem rá, hogy még gyerek voltam mikor először találkoztam valakinél ezekkel a kis gyöngyökkel és körülbelül azóta is vágytam rá. Júniusban két új árnyalattal gyarapodott a család, melyek a a Radiant Glow rózsás, és a Warm Coral korallos gyöngyök. Nekem tehát az utóbbi korallos verzió van meg, melynek nagyon szép matt barna árnyalata van. Nyárra nagyon jó választásnak bizonyul ez a szín, melyet én porosítónak használok. Hatalmas adagot kapunk, mely csak akkor fog elfogyni életünk végére, ha mindig egy-egy darab leesik a lefolyóba. :D ecsettél érdemes felvinni a terméket az arcunkra, de az is úgy, hogy csak éppen belemártjuk, mert az ecset szőrei fel tudják "szippantani" az apró gyöngyszemeket. Ebben a meleg időben egy fél napot bír ki, de csoda, hogy eddig is fent marad és nem izzad le.

Az Avon is megjelent a piacon a saját tusolóhabjával, mely a Planet Spa Revitalising Harmony Shower Mousse nevet kapta. Moringafa magkivonatot tartalmaz. A termékcsalád az említett tusolóhabból, egy arcmaszkból és egy éjszakai gélkrémből áll, melyek revitalizálják és hidratálják a bőrt. A élénkítő tusolóhab kellemesen tisztít és nem szárítja a bőrt, de nem is igazán hidratálja. Az illata egy az egyben olyan, mint a férfi after shave illatok legtöbbjéé, viszont én így is szívesen elhasználom, mert tényleg egy friss, élénkítő illatról van szó, melyben egy leheletnyi virágos vagy édeskés illat sincs. Azokhoz a tusolóhabokhoz képest amiket használtam állagban ez a termék kicsit alul marad, mert nincs olyan gazdagon tápláló érzést biztosító  krémes habja.

Az AVON új Sun+ Pure and Sensitive vízálló 50-es fényvédőfaktorral ellátott naptejét is kipróbáltam, melyet érzékeny bőrűek számára fejlesztettek ki. Arcra és testre is egyaránt ajánlják, nincs benne illatanyag, viszont az alkohol a 3. helyen megtalálható az összetevők között. Emiatt könnyű, gyorsan beszívódó állaga van, mint ahogy azt ígéri is a termék. A legtöbb naptejhez képest valóban könnyed az állaga viszont kicsit zsíros a krém is. Emiatt és az alkoholtartalom miatt csak testre használom, ott viszont jól teljesít. Vízállóságát is teszteltem strandon és nem égtem le, még csak nem is barnultam szinte, tehát védeni jól véd. A teljes összetevőlistát feltöltöttem Krémmániára.

Ti próbáltátok már valamelyik terméket?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése