2016. június 24.

TESZT | Avon Little Lace Dress parfüm

Sziasztok!


A legtöbb esetben egy parfümöt valamilyen eseményhez tudunk kötni. Az Avon egyik júniusi újdonsága ez a Little Lace Dress parfüm, melyet a csipke felhasználásával készült ruhák ihlettek. A csipke évszázadok óta a kifinomult nőiesség egyik szimbóluma, és ezzel egy nagyon nőies, kifinomult illatot szerettek volna eredményezni.
Illatjegyei: lédús fekete ribizli, szicíliai mandarin, fekete írisz és az egzotikus, éjjel virágzó jázmin, pacsuli. Tehát a virágos-orientális illatkategóriába tartozik ez az illat.


Az üvege nagyon elegáns ezzel a kialakítással és a hátuljára nyomott csipke mintával. Szívesen teszem szemmel látható helyre a szobában emiatt. Számomra az illata elég meghatározó és erőteljes közben mégis finom és gyengéd, emiatt valakinek vagy tetszik vagy nem. Kifújás után a feketeribizli illatát vélem felfedezni a virágos illata mellett. Később a pacsuli illatát lehet jobban érezni. Rajtam 4-5 órát érződik az illata utána érdemes újra fújni. Ez egy abszolút olyan parfüm lett, melyről tényleg egy elegáns és nőies kis fekete csipkés ruha ugrik be nekem. Nem egy hétköznapi parfümről van szó. Alkalmakra és fontosabb eseményekre tudom elképzelni.


Ti próbáltátok már ezt a parfümöt?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése