2016. május 20.

CARIB Swimwear bemutató + nyerj bikinit!

Sziasztok!

A mai posztban a CARIB Swimwear márkát szeretném nektek bemutatni, mely fürdőruha tervezéssel és gyártással foglalkozik. Lassan közeleg a nyár, így igazán aktuális ez a téma. Megtalálni a tökéletes fürdőruhát sokszor nehezebb, mint elsőre gondolnánk, de legalább a választékból nincs hiány. Ha tanácstalanok vagytok, akkor olvassatok tovább, hátha megakad a szemetek az egyik fürdőruhán. :) 

1999-ben kezdtek fürdőruhákkal foglalkozni, és már a kezdetektől fogva világhírű magyar és nemzetközi cégekkel dolgoztunk együtt, majd 2002-ben dobták piacra első saját kollekciójukat. A cég 100%-ban magyar tulajdonú, kiváló minőségű alapanyagainkat Olaszországból, Franciaországból és Spanyolországból szerezzük be, a gyártás pedig itthon folyik. 

Kiválasztottam az 5 nekem leginkább tetsző bikinit. A teljes 2016-os kollekciót ITT éritek el. A kollekción belül több féle stílus is megtalálható, melyeket a körülöttünk lévő világ ihletett.

Ethnic Chic: A 70-es évek Kaliforniája ihlette, egy olyan átmeneti éra az amerikai hippi- és diszkókorszak között, melyben mindenekelőtt állt a szabadság és a kreativitás. Fiatal művészek, szörfösök és gördeszkás junkie-k éltek, dolgoztak, szórakoztak a tenger mellett az örök nyárban, mi pedig ezt a hangulatot próbálják meg visszaadni ez a kollekció. Ilyen lenne az élet, ha tökéletes volna!

Dolce Vita: Legyen szó ízekről, illatokról, stílusról vagy ízlésről, a napfényes Itália mindegyikben élen jár. Különösképpen pedig az élet élvezetében. Ez a déli vidámság és az élet szeretete ihlette: fiatalok vagytok, szenvedélyesek és gyönyörűek – erről szól a dolce vita.

Marine Style: Mióta Coco Chanelnek köszönhetően végigvonult az első breton csíkozású póló a kifutón, a matróz stílus már nem csupán a tengerészek kiváltsága. A nyár nem is nyár nélküle, sikerének titka pedig kiváló variálhatóságában rejlik.

New Spirit:  Azoknak szánják, akiket a körülöttük lévő világ inspirál, és szeretik egyéniségüket a ruháikon keresztül is kifejezni. Örökké nyughatatlanok, találékonyak és kalandvágyóak, mindig a különlegességeket keresik, valamint zseniális ügyességgel kombinálják kiegészítőiket.


Az én kedvenceim a bandeau felsővel rendelkező bikinik, ezek közül is az 5-ös számú New Spirit tetszik a leginkább, de a fenti 5 közül bármelyiket elfogadnám. A honlapon sajnos nincs vásárlási lehetőség, és az árakat sem tüntetik fel, de az üzletlista elérhető, így személyesen is megnézhetjük és felpróbálhatjuk a fürdőruhákat. 

NYEREMÉNYJÁTÉK részletei:
Egy szerencsés olvasóm pedig megnyerheti az 1-es számú Ethnic Chic bikinit, mely méretét a nyertes választhatja ki az elérhető S-M-L-XL méretek közül.
A lenti dobozban tudtok jelentkezni a játékra, mely 1 hétig fog tartani. A nyertes posta úton fogja kézhez kapni a nyereményét. A jelentkezés nagyon egyszerű, mindössze csak azt kell megadnod, hogy melyik méretben szeretnéd megnyerni, és az e-mail címedet, amin felveszem majd veled a kapcsolatot. A többi lehetőség pedig opcionális, de plusz esélyt jelent.
Sorsolás: 2016.05.28

a Rafflecopter giveaway

Sok sikert kívánok Lányok!
Puszi, Asu

7 megjegyzés:

 1. Kész sok sikert minden téren. 😘
  Es remélem. 😍

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. szuper lenne megnyerni, és köszönöm a játék lehetőségét! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szeretném, gyönyörűek mind

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szuper lehetőség így a nyárra, köszönjük a lehetőséget :)

  VálaszTörlés