2016. május 9.

A hónap fürdőtermékei | Április

Sziasztok!

Uriage Xémose Olajtusfürdő száraz bőrre: Télen teljesen rákattantam a babaolaj használatára, ami nagyon bevált, de kíváncsi voltam egy konkrét olaj tusfürdőre is. Már szinte az összes márka kijött a saját olajtusfürdőjével, de én azért választottam az Uriage tusfürdőjét, mert szappan-, parabén-, illat- és színezékmentes. Kellemesen tisztít, picit habzik csak. 3-5 pumpányi elég az egész testre. Nem hagy olajos réteget a bőrön és tényleg nem szárít. Jobban hidratál, mint egy átlagos tusfürdő, de nem hidratál olyan jól, mint a babaolaj. Ettől függetlenül szeretem használni. Iparfümériáról rendeltem, ahogy néztem itt kapható a legjobb áron.

Avon Naturals Joghurt krémtusfürdő: Áprilisi újdonságnak számít az Avonnál a Naturals Joghurt termékek. Gyümölcsös joghurt illata nagyon a kellemes. Nagyon jól habzik, de még sem szárítja a bőröm. Az ilyen tejes, krémes állagú tusfürdőket általában télen szeretem használni, de az illata miatt egy abszolút tavaszias tusfürdő.

Palmolive So Vibrant tusfürdő: Már márciusban is használtam ezt a nagyon frissítő, citrusos illatú tusfürdőt. Próbálom minél kevesebbet használni, hogy minél tovább kitartson, mert tényleg annyira szeretem az illatát.

Ti milyen fürdőtermékeket használtatok áprilisban?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése