2016. április 21.

TESZT | Avon Big and Multiplied szempillaspirál

Sziasztok!

Még mindig a szempillaspirál a kedvenc sminktermékem, ezért gyakorlatilag képtelen vagyok ellenállni az újdonságoknak. Nem volt ez másképp az Avon márciusban megjelent Big and Multiplied szempillaspiráljával sem. Ígérete szerint a speciális krémgél összetételű festék tökéletesen befedi a szempillákat, nem ragad és intenzív dús hatást kölcsönöz. A spirálkefe kialakítása miatt pedig a legapróbb szempillákat is eléri.

A sörték nem a teljes 360°-ban fedik a kefét hanem 3 nagyobb sorban 120°-onként helyezkednek el. ez ennyiből nehezíti reggelente a spirálozást, hogy figyelni kell, hogy hol van sörte éppen, de ezzel maximum 1 másodpercet veszítünk. A kefén is jól látható, hogy bizony sok festéket vesz fel a kefe. Én ezt le szoktam húzni róla és úgy használom. 1 hónap elteltével már nincs rajta annyi felesleges festék. Ha kevesebb a kefén a festék, akkor nagyon szép pillákat lehet vele elérni. A színe szép fekete emellett tartós is. Nem pereg le a nap végére. 

Spirál nélkül | 1 réteg | 2 réteg
 Ezeknél a képeknél még nem húztam le a többletfestéket a spirálról, így látható, hogy egy picit tapaszt. Ez javul a festék sűrűsödésével. Két rétegben szoktam használni, mert nekem úgy tetszik a leginkább a hatása.

Összességében jó hétköznapi spirálnak tartom. Egyedüli negatívumként csak azt tudom felhozni, hogy a kefe túl sok festéket vesz fel, de ez szerencsére pár mozdulattal orvosolható. Szeretem használni, mert tartós, szép fekete a színe és mert kiemeli a pilláimat.

Ti próbáltátok már ezt a spirált?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése