2016. március 20.

TESZT | Avon Smoke and Fog négyes szemhéjpúder és Gleaming Gold ajakceruza

Sziasztok!


Kicsit megcsúsztam a bejegyzések írásával, ezért csak most írok az Avon két februári újdonságáról. Már próbáltam az Avon egyik matt palettáját, de már új árnyalatokban is kapható. Én a Smoke and Fog nevű négyes palettáról fogok írni és a Gleaming Gold árnyalatú fényes finishű ajakceruzáról.


Tehát ebben a palettában négy matt szemhéjpúder kapott helyett. A kékes-szürke (3) árnyalat miatt választottam ezt a palettát, mert az különlegesnek tűnt.A paletta kialakítása a már jól megszokott formát követi. A csomagolás jól záródik, így utazáshoz is magunkkal vihetjük.


A legvilágosabb szín a leggyengébb a palettában, így az satírozásra használható. A barna, a szürkéskék, és a fekete eléggé pigmentáltak és nem csak a swatchokon tűnnek annak. Meglepődtem mikor a szürkéskék színt vittem fel a szemhéjamra, mert nem számítottam rá, hogy ennyire jól fog látszani. A bejegyzés végén egy sminket is láthattok a palettával.


Új ajakceruzákat is köszönthetünk az Avon kínálatában. Ez az ajakceruza fényes, már már metálos csillogással bír. A Gleaming Gold árnyalat név abszolút illik rá. Könnyű felvinni az ajkakra. A csomagolása nem tekerős, hanem hegyezni kell majd ahogy fogy. Kellően krémes az ajakceruza, de nem mászik el. Evés-ivás nélkül 2-3 órát is kibír. Mivel világos árnyalatról van szó, így nem látszik erőteljesen a kopása. A lenti képen az ajkamon láthatjátok, hogy milyen felvíve.

A sminket könnyen el tudtam készíteni a fenti termékekkel és meg is vagyok velük elégedve.

Ti próbáltátok már ezeket a termékeket?
Puszi, Asu0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése