2016. március 19.

Kreativator, avagy tervezz saját mintájú pólót

Sziasztok!


Korábban már varrtam magamnak felsőket, de még sosem készítettem saját mintájú pólót ezidáig. Gondolkoztam már rajta korábban, ha csináltatnék akkor milyet, de mindig bizonytalan voltam.  Azonban kaptam egy lehetőséget, hogy kipróbáljam a Kreativator weboldalt és készítsek egy saját pólót. Tetszenek a mostanában divatos feliratos pólók is, de magamon nem tudom őket elképzelni. Végül odáig jutottam, hogy valami nagyon egyedi pólót szeretnék, ami nincs másnak. Innen jött az ötlet, hogy saját fotót használjak fel, viszont az túl egyszerű lett volna, ezért kitaláltam, hogy háromszög alakú legyen az a kép. Szeretem a geometriai formákat ezért e mellett döntöttem. Valami felhőset szerettem volna, ezért az egyik naplementés képemet választottam, melyet még Ritánál fotóztam korábban.


A Kreativator oldal használata nagyon egyszerű. Nem muszáj saját képpel dolgozni, választhatunk a beállítottak közül is. Van egy elölnézet rész is, ahol beállíthatjuk, hogy mekkora legyen a kép a pólón, és hogy hova essen. Én az Adler Basic nevű pólót választottam alapnak fehér színben és M-es méretben. Kicsit nagy lett, de úgy voltam vele, hogy inkább legyen picit nagyobb, mint kicsi. A póló 2 napon belül megérkezett, nagyon gyorsak voltak. Magának a pólónak az anyaga is jó minőségű és a címkéje szerint 100% pamutból készült. Nem is látszik át, ami nekem plusz pont. A minta a pólóra van nyomtatva, így ez nem fog leválni, mint azok a matricák, amiket csak rávasalnak. Bár ennek meg az a hátránya, hogy a mintán elvesznek a részletek és kevésbé lesznek élénkek a színek.


Összességében meg vagyok elégedve az oldallal és a pólóval is. Gyorsan és minden probléma nélkül megérkezett. Izgalmas volt kitalálni, hogy mit tervezzek, szinte percenként más és más ötletem volt. Elégedett vagyok a tervezett mintámmal is, szerintem jól sikerült. :)

Ti terveztetek már saját pólót?
Puszi, Asu  

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése