2016. március 23.

Avon Nailwear pro+ körömlakkok tavaszra

Sziasztok!


Végre már itt van a tavasz, amit elmondhatatlanul vártam már. Egyből kedvem támadt a körmeimet is kifesteni közel 3 hónap után. Ha jól emlékszem valamikor decemberben festettem ki utoljára, és nem is hiányzott igazából, bár szeretem, ha szép manikűröm van.
Az Avon márciusi újdonságai között 3 új krém finisű tavaszi szín kapott helyett. Egy rózsaszín az Armed Up Pink, egy világos menta az Aqua Verve és egy narancssárgás-korallos árnyalat a Sheer Citrus. A posztban az első két lakkról lesz szó. Ezek a lakkok az ígéret szerint akár 12 napig is kibírják a körmökön.
A lakkok a promó képeken pasztellesebbnek tűnnek, de a valóságban élénkebb színük van.

Armed Up Pink | Aqua Verve
Az Armed Up Pink lakk a valóságban élénkebb, mint az általam készített képen látható. A mentás árnyalatot viszont jól visszaadják a képek. A lakk ecsete lapított és nem túl nagy, de nem is kicsi. Könnyen és gyorsan ki lehet vele lakkozni a körmöket. Az első réteg pár perc alatt megszárad, viszont úgy még nem fed teljesen, ezért kell egy második réteget is felvinni. Két rétegben tökéletesen, csíkmentesen fed. Viszont a második réteg sajnos nekem elég nehezen szárad meg. Még fél óra elteltével sem volt kopogós a lakk, de az is lehet, hogy csak azért mert túl vastagon sikerül mindig felvinnem a második réteget. Nem használtam sem fedőlakkot, sem száradást gyorsító fedőlakkot. Fedőlakkot szerintem amúgy sem muszáj felkenni, mert szépen csillog a lakk és rajtam nem is kopott le gyorsan a lakk. Ha 12 napig nem is bírja teljes pompájában, azért a tartóssága nem rossz, mert az 5. nap végére épphogy a körömvégeken látszott a kopás, de nem pattogzott le csúnyán a lakk.


Ti próbáltátok már ezeket a lakkokat?

Puszi, Asu

6 megjegyzés:

 1. Annyira szép színűk van. Csak egy régebbi kiadásút próbáltam eddig az Avontól a Levander sky-t az alaplakkjukon kívül. Az sajnos nem bírja sokáig az én körmeimen...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezek már egész jól bírják, meg a gél hatásúak is.

   Törlés
 2. Jajjj, kicsit bánom, hogy a rózsaszín nem landolt nálam :)

  VálaszTörlés
 3. A menta valami csodaszép! :) Nekem a korallos árnyalat van meg, de nem lett a kedvencem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A katalógus képeken szebb volt, a teszteken meg már látszott, hogy nagyon narancsos.

   Törlés