2016. február 5.

TESZT | Nina Ricci Mademoiselle Ricci EDP

Sziasztok!


Nina Ricci Mademoiselle Ricci parfümmel még valamelyik Pixibox kiadásában találkoztam és egyből szerelem lett a cuki, mini parfümös üvegen kívül az érzéki, nőies illata is, mely egyből magával ragadott. Nagyon spóroltam vele, hogy minél tovább kitartson, végül pedig megvásároltam belőle az 50ml-es kiszerelést is Iparfümériáról.


Illatjegyei:
Fej: rózsa, rózsabors
Szív: babér, csipkebogyó, leander
Alap: pézsma, fa

Nagyon szép a parfüm csomagolása ezzel a kupakkal, mely engem egy masnira emlékeztet, ezenfelül az üveg kialakítása is tetszetős.
Könnyed, virágos illata van, mely rendkívül tartós is. Reggeltől estig szoktam érezni az illatát magamon.  Kifújáskor egy púderes, virágos illat érvényesül és a rózsabors is kiérződik kicsit. Később veszít fűszerességéből és inkább az édeskés virágillat marad meg. Engem abszolút nem emlékeztet a klasszikus rózsa illatú termékekre, melyek inkább büdösek, mint kellemesek. Ez a rózsa ami benne van rendkívül finom és nőies illat. A parfümre remekül illik a neve, mert tényleg ilyen kisasszonyos.

Hatalmas kedvencem ez a parfüm, mert amellett, hogy isteni az illata még tartós is. Gyakorlatilag bármilyen eseményre el tudom képzelni, sőt még a hétköznapokon is szívesen viselem, ha egy kis extrára vágyom. :)Ti használtátok már ezt a parfümöt?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése