2016. február 24.

TESZT | Avon Mesmerize kölni

Sziasztok!


Az Avon minden hónapban előrukkol valamilyen új parfümmel. Januárban a Mesmerize nevet kapta az új illatkombináció. Először az üvegére lettem figyelmes, majd a benne lévő illatok alapján is szimpatikus maradt.
Az AVON legújabb titokzatos és magával ragadó illatpárja a Mesmerize for Her és for Him, orientális illatjegyeivel szinte megbabonázza az érzékeket. A női illatvariáns a zamatos fehérhúsú őszibarack, az érzéki bazsarózsa és a titokzatos szantálfa kifinomult elegyével bűvöli el az ellenkező nem képviselőit.

A csomagolásra visszatérve az üveg csodás kék színt kapott arannyal díszítve. Mindig is kedveltem ezt a színkombinációt, igazán közel áll hozzám. Szeretem a szantálfa és az őszibarack illatát is, de így együtt még nem volt szerencsém hozzájuk.
Az illata édeskés, de csak éppen hogy, nem virágos és nem is gyümölcsös. Rajtam leginkább a szantálfa illata érződik ki. A barack és a babarózsa, már alig-alig érződik. Elsőre nem is igazán tetszett ez a parfüm, de végül is nincs rossz illata. Reméltem, hogy a barack kicsit jobban érződik majd, bár olvastam, hogy van akin az dominál. A tartóssága nem kiemelkedő, bár valószínűleg azért, mert ez egy kölni. Olyan 4-5 órán keresztül érezhető, majd annyira haloványan érződik az illat, hogy újra kell fújni. 


Ti próbáltátok már ezt a parfümöt?
Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése