2016. február 18.

TESZT | Avon Intensive SOS illatanyagmentes bőrnyugtató testápoló és testbalzsam

 Sziasztok!


Azt hiszem sokan nem is gondolnánk, de az Avonnak van egy olyan termékcsaládja, amelyben illatanyagmentes termékek vannak. Ez az Avon Care Intenzív bőrnyugtató nevet kapta. A januári újdonságok között 5 új terméket köszönhetünk: egy testápolót, egy kézkrémet és egy ajakradírt. Ezen felül még van két SOS intenzív bőrnyugtató termék, egy testbalzsam és egy testápoló krém. A mai posztban erről a két utóbbi termékről lesz szó. 

Amit ígérnek a termékek:
Az irritált és kiszáradt bőrűek számára az AVON Care intenzív bőrnyugtató termékcsalád jojoba- és rizskorpaolajjal gondoskodik bőrünk ápoltságáról. Az SOS intenzív bőrnyugtató testbalzsam illetve testápoló krém a felvitelt követően pillanatokon belül megnyugtatja és hidratálja a bőrt, miközben csökkenti annak durva, érdes tapintását. 

AVON Care SOS intenzív bőrnyugtató testápoló krém (összetevők), egy csavaros tetejű tégelyben kapott helyett. A krém olyan sűrű, hogy egyáltalán nem folyik, testvajakhoz hasonló állaga van. Sűrű, kicsit zsíros krém, de nem zavaróan. Előszeretettel használom kézkrémnek, mert gyorsan, puha lesz tőle a bőröm és nem ragad krémezés után. Persze lehet érezni, hogy bekentem vele a kezem, hagy egy kis zsíros érzetet, de utána pár percre rá, már nyugodtan hozzányúlhatok bármihez. A kezemen kívül a lábszáramra szoktam még használni, és ott is bevált. Nagyon megszerettem ezt a testápolót, abszolút betartja azt amit ígér.

Az AVON Care SOS intenzív bőrnyugtató test balzsam (összetevők) kisebb kiszerelésű (30ml), és egy csavaros kupakkal ellátott flakonba töltötték. A hidratáló összetevőkön kívül gyulladáscsökkentők és egy kis E-vitamin is található benne. Az állaga nagyon-nagyon sűrű. A krém átlátszó, mely a vazelinhoz hasonlít a leginkább. Testes, zsíros krém, mely jóval lassabban, nehezebben szívódik be, mint a testápoló krém, viszont jól hidratálja a száraz területeket. Érdemes este lefekvés előtt használni, mert pl. kézkrémként használva kell egy jó fél óra mire beszívódik.
 
AVON Care SOS intenzív bőrnyugtató testbalzsam: 859 Ft
AVON Care SOS intenzív bőrnyugtató testápoló krém: 859 Ft

Ti ismeritek ezt a termékcsaládot?
Puszi, Asu

2 megjegyzés:

  1. Én szeretem ezt a termékcsaládot: a balzsamot ajakápolásra használom, a flakonos testápolót folyamatosan kenem, valamint a kézkréme is jó (sűrű, de jó).

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nagyon tetszett ez a bejegyzés is.
    Nézz be hozzám kérlek, mert van egy meglepetésem számodra: díjat kaptál!:D:)
    http://maniacgirlblog.blogspot.hu/2016/02/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés