2016. február 22.

TESZT | Aden tégelyes szemhéjtus

Sziasztok!


Az Aden márkát már régebbről ismerem, de eddig csak körömlakkot próbáltam tőlük. Raminak nem kellett ez a tus, így egy csere-bere alkalmával került hozzám ez az Aden tégelyes tus. Kezdőknek általában a filces tusokat szokták ajánlani, mert azzal a legkönnyebb tusvonalat húzni, viszont ez nem igaz feltétlenül mindenkire. Ha azzal nem megy, akkor érdemes másmilyen applikátorral rendelkezőt kipróbálni. Ennél a tusnál az applikátor merev és gumis borítást kapott. Elég kényelmes használni, mert nem hajlik össze-vissza, emiatt nekem könnyebb vele tusvonalat húzni.


Vékonyabb és vastagabb vonal húzására is alkalmas. Eddig tökéletes lenne, de sajnos nem az. Felvitelkor gyorsan megszárad, nem kenődik el, viszont idővel nekem meglátszik a felső szemhéjamon egy halvány fekete csík. Le lehet könnyen mosni, de azért nem túl kellemes emiatt aggódni, hogy vajon mikor kell megigazítani. A tégelyen az áll, hogy vízálló, de sajnos ez sem így van. Még micellás vízzel is könnyedén le lehet mosni.


Összességében nem vált be ez a tus, viszont gyakorolni jól lehet vele. Sajnálom azért, hogy nekem nem vált be, mert amúgy jól használható lenne. Sok helyen olvastam, hogy az Aden filces szemhéjtusa az nagyon jó, így majd azt is szeretném kipróbálni.

Ti próbáltatok már Aden tust?
Puszi, Asu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése