2016. február 7.

Blog 2.0 | Névváltoztatás | Hello Force of Beauty

Sziasztok!


Két és fél év blogolás után végre rászántam magam egy domain név vásárlásra, ami annyit tesz, hogy a blogspot.hu helyett csak .hu-t kell írni. (Ettől függetlenül, ha blogspot.hu-t írtok akkor is be fog tölteni az oldal.)

Azon kívül, hogy vásároltam domain-t, nevet is változtattam. Már alig vártam, hogy bejelenthessem a változást. Annak idején, mikor létrehoztam a blogot nem tetszett a név, amit választottam, de egyszerűen semmi jó nem jutott eszembe, hiába gondolkoztam előtte napokat. Végül egészen idáig gondolkoztam azon, hogy mi legyen a blogom új neve. Sikerült kitalálnom, így a blogom új neve a FORCE OF BEAUTY. Én egyelőre nagyon elégedett vagyok a névválasztásommal, ez mindenképpen közelebb áll hozzám, és a blog témájához is. Alapvetően outfit bejegyzéseket szerettem volna régebben posztolni, de ez nagyon ritkán jött össze, így inkább beauty témakörben írok több posztot. Továbbra is hasonló témakörökben olvashattok majd, mint eddig, de ha van esetleg valami kívánságotok, akkor nyugodtan írjátok meg kommentben. :)

Az elején még zárójelben a régi blog nevet is feltüntettem a közösségi média felületeken, hogy tudjátok, hogy én írom továbbra is, de a fashion-by-asu.blogspot.hu is működik továbbra is.

Remélem, hogy nektek is tetszik a blog új neve. :)
Puszi, Asu
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése