2016. január 1.

TESZT | Miss Sporty újdonságok

Sziasztok!


A mai bejegyzésben néhány Miss Sporty újdonságról olvashattok részletesen. Általában ritkán vásárolok Miss Sporty termékeket, akkor is főleg körömlakkokat szoktam, de most lehetőségem nyílt tesztelni a posztban lévő 4 darab terméket, melyek a Studio Eyebrow Kit, a My Best Friend Forever Ajakrúzs, a Perfect Stay Liquid Korrektor, és a Studio Lash Dark Lasher szempillaspirál.


A Studio Eyebrow Kit egy pici szemöldökkészlet a 001 Medium Brown árnyalatban. Található benne még két darab applikátor is. Az egyikkel a púdert (világosabb) és a waxot (sötétebb) tudjuk felvinni, a spirálos kefével a szemöldökünket tudjuk átfésülni. Picike méretük ellenére jól lehet velük dolgozni, a lenti képen is ezzel készítettem el a szemöldökömet. Először a port vittem fel, majd arra raktam még egy kis waxot, így a por egész nap a helyén marad, minimálisan kopik csak meg.

Előtte | Utána

A My Best Friend Forever - 100 My Tender Pink árnyalata egy halvány rózsaszínű, csillámokat tartalmazó ajakrúzs, melynek van egy kis édeskés, vaníliás illata is. Kellemes viselni, nem egy hivalkodó árnyalatról van szó, így hétköznapokon is hordható. Tartóssága evés-ivás nélkül 1-2 óráig tart. Nem érdemes piszkálni a szánkat mikor rajtunk van ez a rúzs, mert akkor az egész arcunkra áttudjuk vinni az apró csillámokat. Emellett még 6 különféle -nem csak csillámos- árnyalatban kapható.


A Perfect Stay Liquid Korrektor a 002 Medium árnyalatot kaptam, mely sajnos sötét és túl sárgás is nekem, így rendesen nem tudtam letesztelni. Az első benyomások alapján közepes fedéssel bír, de hogy vajon 10 órán keresztül is tart-e arra kíváncsi lennék. Emellett kapható még egy 001 Light, világosabb árnyalatban is.

Balról jobbra: Studio Eyebrow Kit világosabb és sötétebb árnyalata | My BFF ajakrúzs - 100 My Tender Pink | Perfect Stay Liquid Korrektor - 002 Medium

Leginkább a Studio Lash Dark Lasher - 001 Extra Black szempillaspirálra voltam a legkíváncsibb, hiszen ezek a kedvenc sminktermékeim. Megosztom veletek a hivatalos leírását is, mert elég jóra sikeredett, mintha a Star Warsból merítettek volna ihletett.
"Belsőd Sötétség Királynője most igazán ragyoghat. A Miss Sporty Studio Dark Lasher egy olyan szempillaspirál, melyet pontosan erre teremtettek. A fekete egy  olyan új típusa, mely az univerzum minden távoli zugánál is sötétebb. Erősebb, tisztább, sokkolóbb fekete, mint amit valaha láttál. A spirál olyan átalakító hatással van a pillákra, hogy az ember azt hinné, varázslat történt. Ki hitte volna, hogy egy szempillaspirállal a személyiségünk egy teljesen másik oldalát lehet előcsalogatni? 
Csajok, eljött az idő. Nincs többé Miss Cuki. Vegyetek egy mély levegőt, és engedjétek szabadjára a sötét oldalt a Miss Sporty Studio Dark Lasher szempillaspirállal."


A személyiségem sötét oldala ugyan nem kapott szárnyra a spirál használatával, de megmosolyogtatott ez a leírás. :) A spirál keféje a 3D Generation Brush nevet kapta, melyen pici, változó méretű szilikon sörtéi vannak. Ígérete szerint dúsít és ível, de én inkább az utóbbi tulajdonságát tapasztaltam. Erre a spirálra is igaz, hogy az elején kicsit túl híg a festék, így képes picit összetapasztani a pillákat, de szerintem ez javulni fog, ahogy sűrűsödik a festék. Tartósságára nincs panaszom, mert egy egész napot kibír lepergés nélkül.

Spirál nélkül | 1 réteggel
Ezen a képen a korrektor kivételével a Miss Sporty újdonságokkal készítettem el a sminkem.
Az újdonságok közül az én  kedvencem a Studio Eyebrow Kit, mellyel gyorsan el lehet készíteni a szemöldökünket, úgy, hogy az természetes maradjon.

Ti próbáltátok már valamelyik terméket?
Puszi, Asu

5 megjegyzés:

 1. szuper poszt lett! :) minden termék nagyon jól áll!

  VálaszTörlés
 2. A rúzsból vettem már egy élénk rózsaszínes-lilás verziót, és nagyon tetszik! Picit szárít, viszont cserébe szerintem elég tartós. Ilyen áron meg végképp megéri, bár nekem a másik fajta Miss Sporty rúzsok is nagyon bejönnek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megnézem akkor a többi színt is, hogy milyen, mert kíváncsi vagyok rájuk. :)

   Törlés