2016. január 15.

TESZT | Makeup Revolution Amazing - Make It Rigth rúzs

Sziasztok!


A hétköznapokban nem szoktam rúzsokat használni, csak alkalmakkor, de akkor sem mindig. Ráadásul a legtöbb rúzsom visszafogott színű, ezért kíváncsi voltam arra, hogy hogyan állhat egy sötétebb rúzs. Mikor az Iparfümériáról rendeltem, egy Makeup Revolution Amazing rúzst is vettem a Make It Right árnyalatban, mely egy sötétlila színű rúzs.


 A csomagolásával semmilyen problémám nincsen. Az alján van egy kis minta a rúzsból, így láthatjuk, hogy melyik színűt fogjuk éppen. A textúrája elég krémes, emiatt oda kell figyelni a szánk szélénél, hogy ne kenjük mellé. Nem túl tartós, egy-két órát bír ki evés-ivás nélkül, bár ez nekem nem probléma, mert utcára úgy sem merném felkenni. Nem bántam meg, hogy megvettem, mert most már tudom, hogy hogy áll nekem egy ilyen rúzs, és nem kellett sokat fizetnem azért, hogy kipróbáljam. Ha más színeket akarok majd kipróbálni, akkor szintén ettől a márkától fogok választani, mert rengetegféle árnyalatban találunk rúzsokat (link), melyek még olcsóak is. Jelenleg 520Ft-ba kerül darabja.


Ti próbáltatok már ki erős rúzsokat?
Puszi, Asu

10 megjegyzés:

 1. Jól áll neked ez a lila rúzs és a színe is szép! De magamon nem tudnám elképzelni! :)

  VálaszTörlés
 2. Megint csak azt tudom mondani, hogy mennyire hasonlítasz Lorde-ra! :) Nagyon jól áll ez az árnyalat, de én is nyuszi lennék hozzá! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Utcára én sem fogom hordani. :D

   Törlés
 3. Jaj szerintem nagyon nem, olyan depis gótos. :D Mondjuk ha ez a stílus bejön, akkor ok, de én ilyen sötét rúzsokból max. a vampos hatást kedvelem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Nem igazán az én stílusom, csak kíváncsi voltam, hogy milyen. :D

   Törlés
 4. Nagyon szép, bár nekem kicsit világos :) Van sötétlila rúzsom, simán hordom utcán is, pont ma volt rajtam.
  Egyébként valóban kell hozzá egyfajta "bátorság" vagy valami, de szerintem neked nagyon jól áll ez az árnyalat, jó választás volt :)

  VálaszTörlés
 5. Szerintem nagyon jól áll :)

  VálaszTörlés
 6. Úhh, nem. :D Magával a színnel nincs bajom, csak nem szeretem a fényes árnyalatokat, főleg ha ilyen hideg, fémes fénye van. Egy teljesen matt formában szerintem tudnám szeretni akár hétköznap is. :)

  VálaszTörlés
 7. Csodás a színe, én simán vállalnám hétköznapra is :P Mondjuk a matt, félmatt hatást jobban kedvelem, ezért a MAC Heroine-ra tervezek majd beruházni.

  VálaszTörlés