2016. január 12.

TESZT | Avon Ultra Colour rúzsceruzák: Red Haute és Wild Orchid

Sziasztok!


Idén az Avon rúzsceruzák 4 árnyalata is ünnepibe öltözött a szempillaspirálhoz (teszt) hasonlóan. Én két árnyalatot teszteltem ezek közül melyek a Red Haute, és a Wild Orchid.
Az ünnepi csomagoláson arany csillagok és pöttyök kaptak helyet, plusz olyan színű csillagok is vannak rajta, mint a rúzsceruza árnyalata. Sajnos a használat folyamán ezek lefognak kopni elég hamar. Az előző rúzsceruzámnál is ezt tapasztaltam. Most dobozukban fogom tartani őket, hátha kicsit tovább meg tudom őrizni a csillagokat. 

Bal: Red Haute | Jobb: Wild Orchid
A Red Haute egy kicsit bordós-pirosas színű, míg a Wild Orchid lilás. Kontúrozás nélkül is szépen fel lehet vinni az ajkakra a rúzst, de a Red Haute esetében azt tapasztaltam, hogy az alá érdemes szájceruzát használni, mert "kifut" a kis barázdákba a szám szélén. Ezen kívül a felvitelük könnyű az ajkakra, viszont érdemes többször is áthúzni, ha erősebb színt szeretnénk elérni. A finisük nem túl fényes, de nem is matt. Evést, ivást korlátozottan kibírja, de utána érdemes újrakenni. Egyébként kibír 2-3 órát is kopás nélkül.


A kezemen a színmintákon alig látszik az árnyalatok közötti különbség, viszont a lenti képeken láthatjátok, hogy már pedig van különbség köztük.

Élesben: Red Haute | Wild Orchid
Én nem is tudom eldönteni, hogy melyik tetszik a jobban. Ti mit gondoltok? :)
Puszi, Au

4 megjegyzés:

  1. Szerintem a wild orchid áll jobban neked,de mindkét ceruzának gyönyörű színe van.

    VálaszTörlés
  2. Nekem a piros jobban tetszik rajtad,k de a másikkal meg szerintem nagyon hasonlítasz Lordera. :)

    VálaszTörlés