2016. január 6.

TESZT | Avon Supershock szempillaspirál

Sziasztok!


Az Avon SuperShock szempillaspirálja már régóta kapható, viszont most ünnepi csomagolást kapott decemberben. A SuperShock szempillaspirált korábban még nem próbáltam, de már kíváncsi voltam rá a pozitív vélemények miatt. 
Nagyon szépre sikerült ez az ünnepi csomagolás, csak azt sajnálom, hogy 1-2 hónapon belül a használat miatt teljesen le fognak kopni.
A keféje dundi, melyen rövid, szilikon sörték helyezkednek el szorosan egymás mellett. Ezeknek a ruganyos sörtéknek kell szétválasztani a szempillákat és dús hatást elérniük a termékleírás szerint.

Spirál nélkül | 1 réteg | 2 réteg
Rajtam egy rétegbe annyira nem hoz látványos eredményt, de 2 vagy több rétegben már igen. A festék nem túl híg új korában sem, így nem tapasztja össze annyira a szempillákat. Ennek és a keféjének köszönheti, hogy rétegezhető a festék. Tartóssága is megfelelő számomra, mert kibír egy egész napot anélkül, hogy lemorzsolódna a festék.


Összességében ez egy jó, hétköznapokra való szempillaspirál, melyet több rétegben is felvihetünk. Egész nap kitart a szempillákon lemorzsolódás nélkül, de a lemosása mégsem nehéz.

Ti próbáltátok már ezt a szempillaspirált?
Puszi, Asu

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szeretem a supershock spirált, évekig csak ezt használtam régebben. :)

  VálaszTörlés
 2. Csatlakozom Ramihoz, vagy 3 évig használtam, és teljesen meg voltam vele elégedve :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem véletlen akkor, hogy ilyen népszerű. :)

   Törlés
 3. Jó ez a spirál, de csodát nem tesz, szóval akinek eleve szép pillái vannak, inkább annak jó, bár kicsit emel, kicsit hosszít, de ennyi. Mindig Avon spirált veszek, kimondottan a fóliázás miatt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem tetszik a végeredmény, hétköznapra tökéletes. :) Számomra is pozitív, hogy fóliázzák a spirálokat.

   Törlés
 4. Nekem is van, és nagyon szeretem.:)

  VálaszTörlés