2016. január 29.

Egy szett 5 nyaklánc. Te melyiket választod?

Sziasztok!

Mostanában sok bloggernél láttam Rossetti Bizsu termékeket, ezért én is kedvet kaptam ahhoz, hogy szétnézzek a termékeik között. Még mindig imádom a szép nyakláncokat, viszont sajnos nincs lehetőségem hétköznap hordani őket, így többnyire csak virtuálisan nézelődök közöttük. Ha mégis van lehetőségem felvenni egy szép nyakláncot, akkor mindig egyszerű ruhadarabokat válogatok össze. Választottam egy rövidebb fazonú csíkos felsőt és egy magas derekú nadrágot és e mellé 5 különböző nyakláncot. Azért is szeretem még a klasszikus fehér-fekete csíkos felsőket, mert gyakorlatilag bármilyen színű kiegészítőt választhatunk hozzá .Már most elárulom, hogy az én kedvencem a 3-as számú hatalmas, kék statement nyaklánc.

1. Íves minták nyaklánc: Ez az áttört hatású minta számomra komolyabb hatást ad ennek a szettnek.
2. Csavart háló nyaklánc: Kevésbé feltűnőek ezek a hálós nyakláncok, így a hétköznapokban ideális lehet. 
3. Szellőrózsa nyakék: Ez már annyira nem hétköznapi, de ehhez a szetthez simán hordanám akkor is. Elképesztően szép ez a nyaklánc.
4. Zafírcsepp nyaklánc:Romantikusabb lelkű vagy hangulatban lévő lányoknak lehet jó választás, mert olyan kis cuki ez a nyaklánc.
5. Arany levelek csiszolt kövekkel nyaklánc: Szintén egy feltűnőbb darab. A sok kicsi gyöngy és falevél miatt nekem bohókás hatása van. 

Te melyik nyakláncot választanád ehhez a szetthez?
Puszi, Asu

2 megjegyzés:

  1. Csodásak az ékszereik. :) A kék virágos nyakláncot választanám. :P

    VálaszTörlés
  2. Én az elsőt vagy a harmadikat. Annyira szépek ezek a nyakléncok. :)

    VálaszTörlés