2016. január 3.

2015 kedvenc bejegyzései és stb.

Sziasztok!

Véget ért a 2015-ös év is. Külön évértékelő posztot nem fogok készíteni, helyette inkább összeszedtem az év TOP bejegyzéseit különféle kategóriákban. Köszönöm, hogy 2015-ben is olvastatok és velem voltatok. Remélem a blog szempontjából az újév is lesz legalább olyan jó, mint a tavalyi. :)

Idén taroltak az Ebayes kívánságlistáim, melyen nem lepődtem meg. A Top 10-ből 6 olyan, ami azzal kapcsolatos. Emelett még a HAUL bejegyzéseket szerettétek nagyon. Az első helyet viszont "A legjobb őszi-téli trendek (2015-2016)" bejegyzésem szerezte meg.A tesztes bejegyzések Top 10-es csoportját is elkészítettem, mert kíváncsi voltam, hogy mely teszteket szerettétek. Az első két helyett két Miss Sporty termék kapta meg, melyre nem számítottam, de úgy látom, hogy ti is szeretitek az olcsó, de jó termékeket. Emellett még két Rival de Loop Young körömlakk kapott helyett a 7. és 9. helyen. A kedvenc arclemosóm is megszerezte a 4. helyet, melynek különösen örülök. :)Számomra a legeslegkedvesebb bejegyzés az, amikor Mártélyon outfitet fotóztunk. Nagyon szép volt a környezet és a kimonókat is imádom. A másodikra azért vagyok büszke, mert ez indított el azon az úton, hogy figyeljek a kozmetikumokban lévő összetevőkre, és ne higgyek a nagyzoló marketing szövegeknek. A harmadik a Gift Swap, ahol Rami halmozott el szuper ajándékokkal. A negyedik a listámban az az amikor megírtam, hogy milyen kozmetikumokat használok a bőröm ápolására. Az ötödikben pedig olyan termékek kaptak helyett, melyeket nagyon szerettem/szeretek használni még most is.
2015-ben rengeteg új, főleg arcápolási termékkel ismerkedtem meg. Ezekből összeszedtem azokat, melyeket imádtam/imádok használni és posztot is írtam róluk. Ezeket külön nem sorszámoztam, mert mindig egyformám szeretem.Ebben az évben Viki blogját, az Oh My Brush blogot imádtam a legjobban. Rengeteg szuper koreai termékről ír. Neki köszönhetem, hogy szuperebbnél szuperebb arcápolási termékekkel csenget a postás. A Szépségreceptek írója, Ildi nagy hatással volt az arcápolási rutinom kialakítására, hiszen az ő posztjai révén fedeztem fel, hogy nem minden arany, ami fénylik és nem árt, ha tudunk INCI-t elemezni. A High Heels and Cakes blog Dórija sok szuper ötletet szokott bemutatni, melyeket tényleg fillérekből kivitelezhetünk. Kami a Behind My Makeup blog írójának pedig köszönhetek pár szuper terméket, melyeket nem vettem volna meg, ha nem ajánlja. IEmma blog az egyetlen fashion blog, mely minden posztját elolvasom. A szemtelenül fiatal Emma írja, akinek már most remek stílusérzéke van.

A végére is értem ennek a hosszú összegző posztnak. 
Nektek kik a kedvenc bloggereitek?

Puszi, Asu

3 megjegyzés:

  1. Hát nyilván te vagy az egyik kedvencem <3

    VálaszTörlés
  2. Az egyik kedvenc te vagy :D
    Aztán Kami, Suzy, Ciska, LakkomLakkom Edina, higheels and cakes Dóri, Eleni, Szütyő Netti.
    Meg még sokan mások persze :D

    VálaszTörlés